Krivavo72 Vloženo 6. Červen 2023 Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 Zdravím, už si nevím rady, proto se obracím sem, třeba někdo řešil podobný hlavolam. Před nedávnem mi prasklo lanko na stahovačce. Konkrétně právé přední okno. Stahovačku jsem kupovala i s plechem, který je ve dveřích přinýtovaný, tedy na tomto plechu přidělanou. Stahovačka tedy vyměněna, vše zpět zapojeno, jak má být. Nicméně po následném odzkoušení jsem zjistila, že okýnko sjede krásně, ladně, bez jediného problému dolu, nahoru už ale ne. Tedy, vyjede kousek, zastaví se, motorek vrčí, jako by se snažil, ale něco překáželo v cestě. Následně jsem zjistila, že když okýnku pomůžu, trochu ho narovnám, vyjede zase o kus dál. Takto se zasekne 3x, než se úplně zavře a bez manuální pomoci prostě dál nejede. Okýnko tedy vyjíždí nakřivo a moje otázka zní proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krivavo72 Vloženo 6. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2023 Ještě upřesním, jedná se o škodu octavii II, 1.6 75kw, benzín. Rv 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarka_Farka Vloženo 12. Červen 2023 Sdílet Vloženo 12. Červen 2023 Spatne zpravy pro vas. Nekde je zde primo vlakno na stejnou zavadu, dvere spolujezdce-nedojizdejici okno-OCT 2. Mam nastudovano…. auto koupeno nove 2012 (OCT 2 Tour). Od 2013 nahodna chyba okna, jednou za cas, vzdy stacilo sjet a vyjet, sjet a vyjet výš…….az dojelo nahoru. loni 2022-sjelo a uz nevyjelo. Vymeneno:Nova (prinytovana) stahovacka a novy motorek s prevodovkou (dohromady jeden blok). Cena pekelna (cca15-20.000), jenom motorek jako dil stal 12.000. Od te doby plne funkcni, jezdi to luxusne…. mate-li penize, nechte opravit. Me to sjelo za chladneho dne cestou na chalupu, a rucne to slo vytahnout tak o 2 cm max. Vsichni v aute to odstonali…. drzim palec, zavada naprd. JFM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.