Přejít na obsah

Špátně vyjíždí okýnko


Krivavo72

Doporučené příspěvky

Zdravím,

 

už si nevím rady, proto se obracím sem, třeba někdo řešil podobný hlavolam. Před nedávnem mi prasklo lanko na stahovačce. Konkrétně právé přední okno. Stahovačku jsem kupovala i s plechem, který je ve dveřích přinýtovaný, tedy na tomto plechu přidělanou. Stahovačka tedy vyměněna, vše zpět zapojeno, jak má být. Nicméně po následném odzkoušení jsem zjistila, že okýnko sjede krásně, ladně, bez jediného problému dolu, nahoru už ale ne. Tedy, vyjede kousek, zastaví se, motorek vrčí, jako by se snažil, ale něco překáželo v cestě. Následně jsem zjistila, že když okýnku pomůžu, trochu ho narovnám, vyjede zase o kus dál. Takto se zasekne 3x, než se úplně zavře a bez manuální pomoci prostě dál nejede. Okýnko tedy vyjíždí nakřivo a moje otázka zní proč? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spatne zpravy pro vas. Nekde je zde primo vlakno na stejnou zavadu, dvere spolujezdce-nedojizdejici okno-OCT 2.

Mam nastudovano….

auto koupeno nove 2012 (OCT 2 Tour). Od 2013 nahodna chyba okna, jednou za cas, vzdy stacilo sjet a vyjet, sjet a vyjet výš…….az dojelo nahoru.

loni 2022-sjelo a uz nevyjelo.

Vymeneno:Nova (prinytovana) stahovacka a novy motorek s prevodovkou (dohromady jeden blok). Cena pekelna (cca15-20.000), jenom motorek jako dil stal 12.000.  Od te doby plne funkcni, jezdi to luxusne….

mate-li penize, nechte opravit. Me to sjelo za chladneho dne cestou na chalupu, a rucne to slo vytahnout tak o 2 cm max. Vsichni v aute to odstonali….

drzim palec, zavada naprd.

 

JFM

IMG_2875.jpeg

IMG_1407.png

IMG_1412.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...