Vojtanek55 Vloženo 24. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2023 Dobrý den, minulý týden jsem kupoval octavii 2 RS. najezd 190k,před fl, cena 50 000. Kupoval jsem to s tím, že je olej ve vode (prý těsnění pod hlavou) a teče olej ( prý přes turbo ). v te expanzce byla totální vazelína. Vyměnil jsem chladič oleje ( nejlevnější varianta) od te doby se auto přestalo přehřívat podle ukazovatka. do nadobky netlakuje, po delší jízde když prijedu otevru tak chvili nic ani nezasyči a najednou to zacne vytekat.pořad tam je bordel ale ne vazelina. už to normálně vyteče. nevím jestli je to bordel v tom pořád nebo to těsněni pod hlavou a je něco špatně.. auto nekouří ani trochu. z pod auta mi přijde že ten olej teče spíše ze strany od chladice, kolem turba ze zadu je jen trochu ztéka to na vanu a kape po zemi. auto jezdí ale asi netáhne tak jak by mělo a po chvíli ten motor divně smrdí. podle vcds je teplota vody max do 94 stupni. v hadici od turba spodni co jde do cooleru mi vyteklo tak 30ml oleje. občas se stane že když to vytočím do těch 3-4k co má začit turbo tlačit skoro max tak s autem škubne a otačky skakaji od 3k do nuly jak na kolotoči při tom se rozsviti EPC, motor. Chci se zeptat ma to cenu řešit ? dělal to někdo ? vyplatí se to ? nebo to už muže byt motor v čudu? jak poznám jestli není prasklý blok nebo hlava? na kolik vyjde oprava? ( dejme tomu v domacích podmínkach, jestli se to dá vubec udělat) už jsem parkrat těsněni pod hlavou dělal ale ne na 2.0 tfsi odbornící mi řekli až počítám 30-40k jaký zvolit postup? jak přemýšlet? ja osobne myslel vyměnit těsněni pod hlavou a udělat turbo.. ( vyměnit střed) nebo nechat zrepasovat.. za každé rady, zkušenosti budu moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David213 Vloženo 23. Červen 2024 Sdílet Vloženo 23. Červen 2024 Mám ten samý problém vyřešil jste to nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.