Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No myslim si ze zatim to s tema radarama neni tak hrozny, oproti vtera VB, ..holt bude muset u mitne brany pripadne sundat nohu z plynu... :)

PS: Nafta Rulezz ...zajimavy pokusy dela treba Cimbu na ORSII TDI ..ted testuji na 173kW a 42ONm od 1900ot./min. !! ..holt si budou muset benzinaci zvykat, ze jim da obcas ten "odpad z kamen" na prdel :p

mimochodem, jak ti šlape strojovna po úpravách? To máš taky pěkné letadlo. Kolik to tam vlastně máš, už jsem zapomněl?

Vloženo (editace)
No myslim si ze zatim to s tema radarama neni tak hrozny, oproti vtera VB, ..holt bude muset u mitne brany pripadne sundat nohu z plynu... :)

PS: Nafta Rulezz  ...zajimavy pokusy dela treba Cimbu na ORSII TDI ..ted testuji na 173kW a 42ONm od 1900ot./min. !! ..holt si budou muset benzinaci zvykat, ze jim da obcas ten "odpad z kamen" na prdel  :p

mimochodem, jak ti šlape strojovna po úpravách? To máš taky pěkné letadlo. Kolik to tam vlastně máš, už jsem zapomněl?

... zatim slape jak svicarsky hodinky, ani spojka se zatim nevysrala :) na rozjezdy to setrim ...namerenejch 153PS od 3100 - 4500ot/min. a 364Nm od 1900ot. ..jeste zkusim vylepsit intercooler a treba to bude jeste o krapanek lepsi :)

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

PS: Nafta Rulezz  ...zajimavy pokusy dela treba Cimbu na ORSII TDI ..ted testuji na 173kW a 42ONm od 1900ot./min. !! ..holt si budou muset benzinaci zvykat, ze jim da obcas ten "odpad z kamen" na prdel  :p

:smich::palec2:

Tak to bude už slušné dělo.

.. jooo s tim se uz da i predjizdet :D

Vloženo

... zatim slape jak svicarsky hodinky, ani spojka se zatim nevysrala :) na rozjezdy to setrim ...namerenejch 153PS od 3100 - 4500ot/min. a 364Nm od 1900ot. ..jeste zkusim vylepsit intercooler a treba to bude jeste o krapanek lepsi :)

kolik jsi s tím už najel?

Vloženo

Já už jsem byl prakticky rozhodnutej pro trysky, ale pak jsem zjistil, že byly jen zasraný, podařilo se mi je vyčistit a mám po klepání. Navíc to vypadá, že Octa bude do budoucna spíše stát než jezdit, tak na to píchám. Spíš budu uvažovat, že jedno auto prodám. I když mi bude líto se jednoho zbavit :(

Vloženo

To je právě ten problém, že nebude stačit zpomalit jenom před bránou, protože za celý úsek budeš stejně moc rychlý, mě to teda dost se*e. Někdy kolem roku 2012 by mělo být v celé EU mýtné řešeno přes satelit, tak doufám, že si ty brány nacpou do p*dele i s celým Kapschem :angry:

Vloženo

PS: Nafta Rulezz ...zajimavy pokusy dela treba Cimbu na ORSII TDI ..ted testuji na 173kW a 42ONm od 1900ot./min. !! ..holt si budou muset benzinaci zvykat, ze jim da obcas ten "odpad z kamen" na prdel :p

No, ale kdyz pak postavi benzinovou ciplou RSku a naftovou ciplou RSku tak stejne vyhraje ta v benzinu, takze v klidku ;-)

Vloženo

Co to je Cimbu, to je nějaká firma či co, fakt nevím a co je TDI RULEZZ??? :smich::smich::smich:

Vloženo

To je právě ten problém, že nebude stačit zpomalit jenom před bránou, protože za celý úsek budeš stejně moc rychlý, mě to teda dost se*e. Někdy kolem roku 2012 by mělo být v celé EU mýtné řešeno přes satelit, tak doufám, že si ty brány nacpou do p*dele i s celým Kapschem :angry:

Mas jedno, jestli brana mikrovlna nebo SAT. Vzdy budes mit dva body a cas mezi projetim. Vzdalenost je take jasna a ten SW pro vyhodnoceni, ten jiz take v NAVI je.

Vloženo
Mas jedno, jestli brana mikrovlna nebo SAT. Vzdy budes mit dva body a cas mezi projetim. Vzdalenost je take jasna a ten SW pro vyhodnoceni, ten jiz take v NAVI je.

Dobře, ale aby mě mohli měřit satelitem, tak bych musel mít v autě nějakou jednotku, která by s těmi satelity komunikovala a to budou mít snad jenom kamióny, ne? Aspoň teda doufám, protože by tě jinak vlastně mohli měřit všude a pořád. Když si to představím, chce se mi zvracet :ble

Vloženo

Já si prostě neumím představit, že pojedu třeba v sobotu ráno za nulového provozu, v létě za pěkného počasí, po pěkné kvalitní silnici a teď prostě budu vědět, že i když tam nikdo není tak nesmím ani trochu překročit rychlost a pokud to udělám, okamžitě mi domů přijde pokuta. To bude veškerá radost z jízdy pryč. A kdo tvrdí, že mu to nevadí, tak kecá.

Vloženo

Ja nekecam, taky by mi to v tomto pripade vadilo, ale nez platit... Nekde by stacilo osadit par znacek omezene rychlosti treba 160 (a treba za sucha), ani by se nemusel menit zakon.

Vloženo
Souhlasim s Kryssou, kdo chce jezdit rychle a takl jak se nema, at plati... Me kamery nevadej a uvitavam to. Sem divnej? :D:o

Ses :D ...pri tom debilnim zneceni se neda jet predpisove...

Vloženo

No, ale kdyz pak postavi benzinovou ciplou RSku a naftovou ciplou RSku tak stejne vyhraje ta v benzinu, takze v klidku ;-)

Rek bych, ze to bude srovnatelny, ale nikomu nic necpu, ale ber v potaz je zaklad benzinu je 147kW a nafta jen 125kW....

Vloženo

Co to je Cimbu, to je nějaká firma či co, fakt nevím a co je TDI RULEZZ??? :smich::smich::smich:

:D

Vloženo
Já si prostě neumím představit, že pojedu třeba v sobotu ráno za nulového provozu, v létě za pěkného počasí, po pěkné kvalitní silnici a teď prostě budu vědět, že i když tam nikdo není tak nesmím ani trochu překročit rychlost a pokud to udělám, okamžitě mi domů přijde pokuta. To bude veškerá radost z jízdy pryč. A kdo tvrdí, že mu to nevadí, tak kecá.

Naprosty souhlas ! ; jenom s tim rozdilem, ze tem kurvam papalaskejm domu ty pokuty "nedopatrenim" chodit nebudou...

Vloženo

pánové.. spíše bych se držel tématu.. a to jak vyzrát nad radary..

s těma mítnicema bych zatím nelámal hlavu.. ale ty radary na spojce mně pěkně serou .. minule jsem tam v noci 2 ráno letěl 200 km a to jsem to vůbec nevěděl ,že tam nějaké radary jsou...

jinak nikdo nikde... tak se mu přišlápl...

viděl bych to ,že asi sundám značky.. a budu jezdit bez nich ,až mně chytnou tak jim řeknu ,že jsem asi stratil ,či krádež a budu dělat blbého..

problém je ,co jim budu říkat za 14 dní až mně chytnou znova... a nevím jakou pokutu mohu dostat bez značek.. a nebo značky zasrat bahnem jako hovado.. no ale .... <_<

Vloženo
pánové.. spíše bych se držel tématu.. a to jak vyzrát nad radary..

s těma mítnicema bych zatím nelámal hlavu.. ale ty radary na spojce mně pěkně serou .. minule jsem tam v noci 2 ráno letěl 200 km a to jsem to vůbec nevěděl ,že tam nějaké radary jsou...

jinak nikdo nikde... tak se mu přišlápl...

viděl bych to ,že asi sundám značky.. a budu jezdit bez nich ,až mně chytnou tak jim řeknu ,že jsem asi stratil ,či krádež a budu dělat blbého..

problém je ,co jim budu říkat za 14 dní až mně chytnou znova... a nevím jakou pokutu mohu dostat bez značek.. a nebo značky zasrat bahnem jako hovado.. no ale .... <_<

Myslim ze je to vse realne, ale... na jak dlouho, za jaky prachy v pripade chyceni hlidkou atd... :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...