michael9 Vloženo 26. Říjen 2023 Vloženo 26. Říjen 2023 (editace) Zdravím vás 😊 Chcem sa spýtať ma niekto podobný problém zo suboowerom ako ja? Problém je že niekedy hra basuje-pekne búcha a po dlhšej dobe pri hlasnom počúvaní prestane suboower hrať žiadne base nič a nehrá nejaký čas. A potom po čase začne zase normalne hrať ako pred tym. A potom zase to iste. Ide o rádio Bolero superb 2015 Vie mi niekto poradiť kam pozrieť čo skúsiť🙏 Ďakujem pekne za kazdu radu. Editováno: 26. Říjen 2023, autor: michael9 Citovat
p2p Vloženo 26. Říjen 2023 Vloženo 26. Říjen 2023 Na tom repraku utrzeni kablik... rozebrat a znovu napajet... Citovat
michael9 Vloženo 26. Říjen 2023 Autor Vloženo 26. Říjen 2023 před 2 minutami, p2p napsal: Na tom repraku utrzeni kablik... rozebrat a znovu napajet... prosim ta mas na mysli repro (subwoofer) v kufri ano? Citovat
Ondra16V Vloženo 26. Říjen 2023 Vloženo 26. Říjen 2023 @michael9 příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat
Pockina Vloženo 9. Června Vloženo 9. Června V 26. 10. 2023 na 10:50, michael9 napsal: Zdravím vás 😊 Chcem sa spýtať ma niekto podobný problém zo suboowerom ako ja? Problém je že niekedy hra basuje-pekne búcha a po dlhšej dobe pri hlasnom počúvaní prestane suboower hrať žiadne base nič a nehrá nejaký čas. A potom po čase začne zase normalne hrať ako pred tym. A potom zase to iste. Ide o rádio Bolero superb 2015 Vie mi niekto poradiť kam pozrieť čo skúsiť🙏 Mimochodom, keď už pri hudbe a zvuku sme – ak hrávate hry ako Counter-Strike a chcete si spríjemniť hranie, odporúčam pozrieť si nové cs2 skiny. Je to skvelé miesto na otváranie casek, kde môžete získať úžasné skiny do hry a zažiť trochu zábavy mimo technických problémov so zvukom. Ďakujem pekne za kazdu radu. Ahoj, tvoj problém so subwooferom môže byť spôsobený viacerými faktormi. Skús najskôr tieto kroky: Skontroluj káble a konektory, či nie sú poškodené alebo voľné. Over, či subwoofer nemá nastavený nejaký ochranný režim (napríklad tepelnú ochranu), ktorý by sa aktivoval pri vyššej hlasitosti. Vyskúšaj znížiť hlasitosť a sledovať, či problém pretrváva. Skontroluj, či subwoofer nie je prehriaty – nechaj ho chvíľu vychladnúť a potom ho znova zapni. Ak máš možnosť, vyskúšaj subwoofer na inom zariadení alebo rádio na inom subwoofere, aby si vylúčil, či nie je problém priamo v rádiu alebo v subwooferi. Ak nič z toho nepomôže, môže ísť o vnútornú poruchu zosilňovača subwoofera alebo elektroniky, a bude treba odborný servis. Držím palce, nech sa to podarí vyriešiť! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.