whiskadelic Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 http://www.petitiononline.com/antiosa/ ...koho uz stve nehoraznost poplatku, at podepise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 sem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jsem tam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 (editace) Jsem tam taky, ale s tím asi nehnem. Oni se nedají jen tak, jde o koryta. Editováno: 19. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Ja to , je to k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jsem tam taky, ale s tím asi nehnem. Oni se nedají jen tak, jde o koryta. jsem podobneho nazoru....koryta jsou uz rozdelena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 se budem divit, až nám zače chodit spam a pod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 se budem divit, až nám zače chodit spam a pod.... to uz mi chodi stejnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou nj ale vem si kde si vystacis s cestinou a kde s anglictinou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Tak ono jo no ale ja nejezdim po nemecku v cernem MB a nemam zlate kety kolem tela .)))takze ve me asi nevidi potencionalniho podpurce agregatni poptavky zahranicni ekonomiky.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Italove jsou rekl bych velkymi cikany... Rozervanej praseci narod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Jsem tam taky,akorád nevím,proč je to pro ČR anglicky Asi aby zvysovala jazykova vybavenost naroda...i kdyz myslim ze v cesku je to pekne v prd..... V anglii na tom určitě nejsou o nic lépe s češtinou než lidi u nás s angličtinou Tak to mas jiste pravdu, ale jak pise vittorio kam se doseres s cestinou .-))staci ze promluvis na zapade cesky a uz z tebe delaji rusaka a prechazeji na druhy chodnik Jo tak to pozor, rusáků si váží, ven jezdí jen ti bohatí a to jim imponuje, utratí... Francouzi a Italové nás někteří mají za cigány. Bohemia-to je pro ně cigoš. Italove jsou rekl bych velkymi cikany... Rozervanej praseci narod... Taky mi to tak připadá, talijáni jsou vzhledem i mentalitou k rómům nejblíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Hned po indech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Hned po indech Kua ty aby si nerýpl, ale fakt Indové jsou jim asi blíž a z východu taky přišli, kdoví odkud se vzali, ale stejně se to nemělo stát... Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Hned po indech Kua ty aby si nerýpl, ale fakt Indové jsou jim asi blíž a z východu taky přišli, kdoví odkud se vzali, ale stejně se to nemělo stát... To vis no Od toho me tu mate Udajne tam odsud i prisli, takze si mozna sou pribuznejsi, nez se zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Hned po indech Kua ty aby si nerýpl, ale fakt Indové jsou jim asi blíž a z východu taky přišli, kdoví odkud se vzali, ale stejně se to nemělo stát... To vis no Od toho me tu mate Udajne tam odsud i prisli, takze si mozna sou pribuznejsi, nez se zda A nechtěli by je indové zpět? To by byla bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 To je hnus co se tady deje, takze kdyz si chces udelat treba fotky ze srazu tak za to 4x (ano 4x a mozna i vicekrat) zaplatis tem zmrdum v OSA. Zacne to kdyz fotis - 1. poplatek z pametove karty pak si to nahrajes na HDD - 2. poplatek z HDD potom si to vypalis na CD - 3. poplatek z vypalovacky a 4. poplatek z CD media fakt huustyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 (editace) No a pak si něco vytiskneš na tiskárně a taky jim platíš... Ještě měřák na vzduch co dýcháme nám chybí... Editováno: 26. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 A hlavně neplatí žádná presunce neviny. Když si koupíte prázdné CD, papír... Tak jste automaticky označen za ZLODĚJE. A musíte zaplatit pokutu (poplatek). Navíc co stoho dostanou autoři? HOVNO. Jen se na tom přiživuje nějaká posraná firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Semora Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Téma licenčních poplatku vybíraných ze strany kolektivního správce OSA znovu ožilo, jelikož od nového roku budou licenční poplatky zdvojnásobeny. Je proto třeba, aby byla obnovena veřejná diskuze o roli kolektivních správců OSA, INTERGRAM, OAZA, o vyšši jejich licenčních odměn a jejich nekalému jednání vůči uživatelům při vybírání odměn. Navíc by se uživatelé autorských práv (hospodští, promoteři, DJ, vlástnici obchodů) měli začít sdružovat, jelikož v jednotě je síla. Osobně jsem rád, že je tato problematika řešena např. spolkem uživatelů AntiOSA (viz www.antiosa.eu ) a doufám, že se činnost tohoto spolku rozšíří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.