Hubas92 Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna Ahoj, Mám superba mk1 r.v. 2006 ve výbavě L&K a mám problém spojit se z řídící jednotkou centrální elektriky. Otázka zní zdali je v autě něco špatně a nebo jestli vůbec taková jednotka v autě je pokud ano kde ji hledat. Jediné s čím se lze spojit je jednotka motoru, brzd, přístrojové desky a tuším ještě klimatizace. Díky Hubas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna Tak otázkou je, čím že se spojuješ. Kdysi na klonu VCDS mě třeba nenašel jednotku serva. Jiný kabel ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubas92 Vloženo 7. Ledna Autor Sdílet Vloženo 7. Ledna VCDS - profi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubas92 Vloženo 9. Ledna Autor Sdílet Vloženo 9. Ledna Dnes jsem měl chvíli čas a hledal jsem co vůbec komunikuje a je to: 01-motor 15-airbagy 17-přístrojová deska 19-CAN gateway 25-imobilizér 56-rádio To je vše do čeho se dostanu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.