Přejít na obsah

Alma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    698
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

3 208 zobrazení profilu

Oznámení Alma

  1. Alma

    Scala kódování

    Je to sice Kamiq 9/22 . Nevíte někdo proč nefunguje funkce zavření oken po zamknutí vozidla. Nabídka v rádiu se objeví, nic to ale nedělá.
  2. Alma

    Motor 1.0 TSI

    Nejlepší viskozita je olej dle doporučení výrobce. Pokud je to 18+ tak 0W20 protože filtr částic. A měnit 1x rok. Materiálově to výjde v maloobchodě litr oleje cca 200,- a filtr 200,- Kč , což je cca 1/2 nádrže benzínu.
  3. Alma

    Autobateria

    Silně pochybuju že elektronika přežila přepětí o 500%, ale tak hlavně že to bylo za dobrou cenu. Začal bych bez baterky s laboratorním zdrojem s omezením proudu. To už chce ale nějaké znalosti.
  4. Alma

    Kamiq facelift 2023

    Já tam vidím v kufru pořád jednu "lampičku" a ani to není LED.
  5. Alma

    Lapače nečistot

    Kdyby někoho zajímalo jak se montují zástěrky. Jestli zástěrky ano/ne, to ať si přebere každý sám. První moje škodovka kde namontovat zástěrky není jen tak. Zadní - montáž bez problémů jen se nášroubují+ jeden plastový nýt (díra tam je) Přední - musí se vrtat do plastového podběhu díra pro plastový nýt a doplnit kovový klip pro další šroub do oplastování podvozku. Je tam na něj vylisovaná poloha. Jen se musí odšroubovat víc šroubů podběhu aby se tam dal nasadit. Pokud nemáte úhlovou vrtačku tak musí kolo dolů. Vrtá se pouze jedna díra do plastu. Materiál je součástí balení.
  6. Tak otázkou je, čím že se spojuješ. Kdysi na klonu VCDS mě třeba nenašel jednotku serva. Jiný kabel ano.
  7. 1, V patici nemá být "svorka" (klema) protože to je čistý elektrický zkrat. Ty elektrody v nádobce měří vodivost (odpor) a ten by měl být kolem cca 2200 ohmů. Když už teda nechceš hlídání hladiny používat. 2, Chtělo by to diagnostiku, 3, za 5 km by jsi neměl v současných teplotách motor uvařit 4, čidlo teploty (G62) je dvojté v jednom obale jsou vlastně dvě samostatné, jedno jde na budíky a druhý je signál do řj motoru-může být vadné nebo potrhané dráty.....to se dá jednoduše zjistit Vagem s obyčejným KKL kabelem za 300,- 5, bral bych v potaz, že po "opravě" pokud je pořádně udělaná je špatně odvzdušněný chladící okruh takže se ti může motor opravdu přehřívat
  8. Za mě čím mladší tím lepší, vzhledem ke stavu karoserie a ostatních věcí. Přeci jen bude už rok 2024. Raději oželím výbavu , když tak spousta věcí se dá časem dodělat. SS mě netrápí ten jsem se naučil automaticky vypnout, 1.0 Tsi fajn motor zatím přes 60 tkm. To bych volil já.
  9. No dejme tomu že to je 1mA, a v čem je tedy problém? Mě to nějak uniklo.
  10. Použij jiný měřák, to co to měří je nesmysl. Vyfoť jak máš připojený měřák.
  11. Elektrické odemknutí volantu.
  12. Já bych ty AA.. zas úplně nezatracoval. Jinak bych šel asi do 18+ TSI 1.0, a trochu bych zvedl rozpočet. Tam je výběr větší.
  13. A nedorází tam + nebo chybí -, to je dost podstatné. A ještě jedna věc. Ty žárovky by měly být dvouvláknové (obrysovka +mlhovka) máš tam správné a správně nasazené?
  14. Alma

    Start/Stop systém

    Zdar, nemá někdo praktickou zkušenost s něčím takovým?
  15. Tak otázka je po kolika km (hodinách svícení) toto nastane. Případně zda to není chyba při montáži světla.
×
×
  • Vytvořit nový...