Přejít na obsah

Alma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    712
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

3 423 zobrazení profilu

Oznámení Alma

  1. 1, jedině originál klidně starší. 2, jedna z nejpoužívanějších a nejužitečnějších věcí v autě
  2. Alma

    Rozmery kol

    Pěkné to je, což o to, je to ale použitelná na na še kvalitní cesty? To musí být tvrdé jak cyp.
  3. Nemusí, to může jen někde překmitnout nebo zajiskřit. Jednotka to vyhodnotí jako zavření a otevření dveří.
  4. A díval ses na ten obrázek s DP a kouknul na to video? Jak jsem uvedl výše "princip výměny " je stejný. Mně osobně je to jedno, jestli to budu někdy řešit tak si poradím, ale nechápu ty "konstruktéry" .
  5. Ale jde vyměnit, akorát že je to drobet komplikované. A nevím jestli už existuje ta krytka. A co stojí na té žárovce tolik peněz taky nechápu. Sice ne Kamiq ale princip naprosto stejný.
  6. Jj, jsem si nevšiml. Postrádám info o výměně svíček a info o základním nastavení klapky po výměně. Pochopitelně sw který je na to určený.
  7. A hlavně vyměnit palivový filtr.
  8. Měnil už někdo žárovku ? PWY24W, kod N10776302 stojí 750,- Kč a je to oranžová halogenová žárovka, žádná led. Tak mne docela zarazilo, že nejde tak jednoduše vyměnit. Musí se udělat díra do světla, ale nejvetší sranda je, že není záslepka pro tu vzniklou díru. To je Simply Clever, že to jeden nepochopí.
  9. Nechci dělat chytrého, ale mě to připadá jako by se tam něco přidíralo. Sice je to motor EVO ale tam upozorňují na polohu té rolny. Máš ji dobře?
  10. Tipuji na problém se spínači v zámku, auto si myslí, že jsou otevřené dveře, případně kabelový svazek.
  11. A ty otevřené dveře jsou jako co?
  12. Vzadu jen levá, v předu musí obě. Co kontrola žárovek na infotaimentu? (jsou tam ledky vím)
  13. Předpokládám, že se jedná o pravou zadní mlhovku. Když se do ní pořádně podíváš, tak uvidíš, že nic neuvidíš. Na leve straně uvidíš Led modul (3 ledky). Tak je to správně. Svítí jedna a to levá.
  14. Měl jsem Monte s dodělávaným origo tažným. Normálně bez problémů, v TP tuším 590Kg nebrzděný. Origo elektrika 13 pin zásuvka nakodovaná takže žádný problém. Je v tom spoileru obdelníková díra, která ale není vidět
  15. Alma

    Scala kódování

    Je to sice Kamiq 9/22 . Nevíte někdo proč nefunguje funkce zavření oken po zamknutí vozidla. Nabídka v rádiu se objeví, nic to ale nedělá.
×
×
  • Vytvořit nový...