Publikováno Únor 8, 20241 r Zdravím škodováci, chtěl bych se zeptat, mám nově kupovaný zadní stěrač a už si fakt nevím rady, vždy mi po setření nechá část uprostřed kde to prostě nevezme (viz. obrázek). Dá se s tím nějak štelovat? Upravit vzdálenost kde stěrač stírá okno? Budu rád za každou radu, děkuji :)
Červen 5Čer 5 Ahoj, mám presne toto isté. Robí mi to nový stierač(starý vynechával celý pás), vynecháva tam taký kruh ako tebe. Myslel som, že nový stierač je vadný, kúpil som druhý inej značky a ten kruh vynecháva ešte väčší🙁. Jediné čo ma napadá, že by bola oslabená pružina v ramienku a už tolko nedotláča. Mám octavie dve, keď bude čas skusím to medzi nimi prehodiť. Upraveno Červen 5Čer 5 od škodovica
Červen 5Čer 5 zdravím vás, už nemám staré auto síce ale mne robilo niečo podobné, vymenil som stierač a furt to isté. Nakoniec vec bola banálna a to že som zobral čistiaci prostriedok na mastnotu nastriekal na sklo,, utrel som to a následne som to umyl vodou a mydlom, a potom čistou vodou a ono to pomohlo. Bola nejaká mastnota na skle a už to potom stieralo ok, no ešte som aj stierač umyl od mastnoty. Treba vyskúšať, a ak nepomôže tak to bude doliehanie stierača ku sklu a to treba vymeniť rameno stierača, pružina bude už slabá zrejme.
Červen 6Čer 6 Skúšal som prehodiť stierač na druhé auto a tam stiera dobre. Problém bude slabá pružina v ramienku stierača. Nedarí sa mi ale rameno stierača stiahnuť dole, sťahovák nemám, tak sa s tým budem musieť potrápiť, ale až ked príde nové rameno
Červen 24Čer 24 Řešil jsem stejnej problém, tak jsem to rozdělal a u toho tisicíhranu byl prasklej plast okolo toho kovovýho středu , takže byl špatnej přítlak. Vyměněno a stírá bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.