Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím škodováci, chtěl bych se zeptat, mám nově kupovaný zadní stěrač a už si fakt nevím rady, vždy mi po setření nechá část uprostřed kde to prostě nevezme (viz. obrázek).

Dá se s tím nějak štelovat? Upravit vzdálenost kde stěrač stírá okno?

Budu rád za každou radu, děkuji :)

IMG_8438.jpeg

IMG_8437.jpeg

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Ahoj, mám presne toto isté. Robí mi to nový stierač(starý vynechával celý pás), vynecháva tam taký kruh ako tebe. Myslel som, že nový stierač je vadný, kúpil som druhý inej značky a ten kruh vynecháva ešte väčší🙁. Jediné čo ma napadá, že by bola oslabená pružina v ramienku a už tolko nedotláča. Mám octavie dve, keď bude čas skusím to medzi nimi prehodiť.

Editováno: , autor: škodovica
Vloženo

zdravím vás,

už nemám staré auto síce ale mne robilo niečo podobné, vymenil som stierač a furt to isté.

Nakoniec vec bola banálna a to že som zobral čistiaci prostriedok na mastnotu nastriekal na sklo,, utrel som to a následne som to umyl vodou a mydlom, a potom čistou vodou a ono to pomohlo.

Bola nejaká mastnota na skle a už to potom stieralo ok, no ešte som aj stierač umyl od mastnoty.

Treba vyskúšať, a ak nepomôže tak to bude doliehanie stierača ku sklu a to treba vymeniť rameno stierača, pružina bude už slabá zrejme.

Vloženo

Skúšal som prehodiť stierač na druhé auto a tam stiera dobre. Problém bude slabá pružina v ramienku stierača. Nedarí sa mi ale rameno stierača stiahnuť dole, sťahovák nemám, tak sa s tým budem musieť potrápiť, ale až ked príde nové rameno

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...