Publikováno Prosinec 28, 200618 r Zdravim a preju pekne svatky mam problem s imobilizerem pri startovani se rosviti klicek s autickem a nejde nastartovat vymenil jsem spinecku i stim dratkem co od ni vede do pristrojovky a stale zadna zmena timto vas prosim o radu diky
Prosinec 28, 200618 r pokud VAG nekomunikuje tak klíčky asi neuděláš hledej závadu proč budíky nekomunikujou
Prosinec 28, 200618 r Autor jeste jsem zkusil vyndat pristrujovku a susim ji na topeni jestli tam neni neco omrzliho skousim vse mozne
Prosinec 28, 200618 r to nevím jestli je dobrej nápad rozehřeješ ju vyjdeš ven orosí se a a pak to zmrzne
Prosinec 28, 200618 r Pokud chces muzes zadat nouz. kod immo do pristrojovky pomoci tlacitek na pristrojovce. Ale musis znat kod imma. Pokud motor chcipnes musis zadat znovu:) To jen pokud bys chtel nekam vyrazit
Prosinec 28, 200618 r Autor dik kod imobilizeru mi zjisti ve skodovce ale nemam prirucku uzivatele tak nevim jak to tam nastavit
Prosinec 28, 200618 r Ha tak si ji stahni ne? http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/documentation/octavia/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.