RomanR25 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Taky se přidávám s přáním všeho nej do roku 2007 A zdravím Liazáka Luďu Dík za pozdrav a taky zdravím Nepřežeň novoroční oslavy Taky vše nej do roku 2007.RomanR25 ...ale my jsme tady tatrováci Já taky zdravil konkurenci I když není nad Škodu 706 WRC - kropičák Jedna technická..to asi nebudou ráfky 22,5 " , což? Děkuji .Dopiju svou kávu a pujdu spát.Už nato nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Já taky zdravil konkurenci I když není nad Škodu 706 WRC - kropičák TATRA byla vždycky lepší Ale jinak jsme to doma měli odjakživa s bráchou rozdělený-on LIAZák a já jsem byl TATRA Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Já taky zdravil konkurenci I když není nad Škodu 706 WRC - kropičák TATRA byla vždycky lepší Ale jinak jsme to doma měli odjakživa s bráchou rozdělený-on LIAZák a já jsem byl TATRA Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl ani nevím kde jsem jí našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl Pro mě je TATRA srdeční záležitost, taková 8x8 VT...i když trambus taky dost, byl to společně s IFOU první náklaďák kterej jsem řídil-už vážně nevím kterej dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Dopiju svou kávu a pujdu spát.Už nato nevidim. Já dopil jedno švédské pivo a asi čtvrt litru prostějovské starorežné a vidím dobře, zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Dopiju svou kávu a pujdu spát.Už nato nevidim. Já dopil jedno švédské pivo a asi čtvrt litru prostějovské starorežné a vidím dobře, zkus to mám tady akorát zbytek šampusu a potom vodovod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 mám tady akorát zbytek šampusu a potom vodovod. šampus jsem letos vynechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl Pro mě je TATRA srdeční záležitost, taková 8x8 VT...i když trambus taky dost, byl to společně s IFOU první náklaďák kterej jsem řídil-už vážně nevím kterej dřív Tak to je jasný, pro mně taky na 18-ti tunách teprve začínají auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Tak to je jasný, pro mně taky na 18-ti tunách teprve začínají auta Pro mě je matika jasná: 10 t 8x8 VT, 10 t závaží, 10 t podvalník a pak třeba 25 t podvozek mostího tanku nebo KN Škoda, že to není každý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Jééé, já ještě nikdy nezavíral hospodu a ještě první den v roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Fše nej fšem, hlavně zdravíčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Fše nej fšem, hlavně zdravíčko... Díkas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.