RomanR25 Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Taky se přidávám s přáním všeho nej do roku 2007 A zdravím Liazáka Luďu Dík za pozdrav a taky zdravím Nepřežeň novoroční oslavy Taky vše nej do roku 2007.RomanR25 ...ale my jsme tady tatrováci Já taky zdravil konkurenci I když není nad Škodu 706 WRC - kropičák Jedna technická..to asi nebudou ráfky 22,5 " , což? Děkuji .Dopiju svou kávu a pujdu spát.Už nato nevidim. Citovat
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Já taky zdravil konkurenci I když není nad Škodu 706 WRC - kropičák TATRA byla vždycky lepší Ale jinak jsme to doma měli odjakživa s bráchou rozdělený-on LIAZák a já jsem byl TATRA Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl Citovat
RomanR25 Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Já taky zdravil konkurenci I když není nad Škodu 706 WRC - kropičák TATRA byla vždycky lepší Ale jinak jsme to doma měli odjakživa s bráchou rozdělený-on LIAZák a já jsem byl TATRA Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl ani nevím kde jsem jí našel. Citovat
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl Pro mě je TATRA srdeční záležitost, taková 8x8 VT...i když trambus taky dost, byl to společně s IFOU první náklaďák kterej jsem řídil-už vážně nevím kterej dřív Citovat
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Dopiju svou kávu a pujdu spát.Už nato nevidim. Já dopil jedno švédské pivo a asi čtvrt litru prostějovské starorežné a vidím dobře, zkus to Citovat
RomanR25 Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Dopiju svou kávu a pujdu spát.Už nato nevidim. Já dopil jedno švédské pivo a asi čtvrt litru prostějovské starorežné a vidím dobře, zkus to mám tady akorát zbytek šampusu a potom vodovod. Citovat
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 mám tady akorát zbytek šampusu a potom vodovod. šampus jsem letos vynechal Citovat
Jirik.DC Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Já v LIAZu v konstrukci delší dobu dělal, tak to je pro mně srdeční záležitost..jinak samozřejmě i TATRA, i když určitý nadhled nad konkurencí tam samozřejmě být musí A taky byl Pro mě je TATRA srdeční záležitost, taková 8x8 VT...i když trambus taky dost, byl to společně s IFOU první náklaďák kterej jsem řídil-už vážně nevím kterej dřív Tak to je jasný, pro mně taky na 18-ti tunách teprve začínají auta Citovat
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Tak to je jasný, pro mně taky na 18-ti tunách teprve začínají auta Pro mě je matika jasná: 10 t 8x8 VT, 10 t závaží, 10 t podvalník a pak třeba 25 t podvozek mostího tanku nebo KN Škoda, že to není každý den Citovat
mischicka Vloženo 1. leden 2007 Vloženo 1. leden 2007 Jééé, já ještě nikdy nezavíral hospodu a ještě první den v roce Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.