matomoto Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Zdravim chlapi, muze mi prosim vas nekdo poradit, jak se dave pryc volant s Octavky ?? V dp pisou, pretocit volant a odhaknot .... Ty me ale serou !! Popisuji tam spoustu pico ... ale prakticky veci .... At jdou do pr.... Pokousel jsem se to " odhaknout " asi hodinu, a krom toho ze jsem tam nespis neco ulomil ... to porad drzi jak prilepen ... A to si troufam rict, ze nejsem zrovna nesika ... Dik za radu ... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) jako bag myslis ne? Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jeste jsem zapomel ... prosim na mail 3pepa33@seznam.cz Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 31. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Zdra, jasne bag .... Volant uz pak pujde snadno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 No chce to tenkej šroubovák a trochu trpělivosti.Ten kdo to trochu umí to má tak na 10 vteřin,takže buď to zkoušej a nebo zkus někoho poprosit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.