BadyS Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ráno než jsem vyjížděl na cestu kolem 5 hodiny bylo na vysočině už namrzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ráno než jsem vyjížděl na cestu kolem 5 hodiny bylo na vysočině už namrzlo Jak říkáš Bady my už tu po ránu škrábeme okna!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Brej večer, dáme Kofolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 KOFOLU ? tak to tu ještě asi nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 KOFOLU ? tak to tu ještě asi nebylo všechno je jednou poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 jak říkáš a často doufáme že né naposled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 jak říkáša často doufáme že né naposled že neuhodnu, na co jsi myslel při psaní toho příspěvku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 njn, uhodl vzhledem k tomu smajlu to nebylo těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 njn, uhodl vzhledem k tomu smajlu to nebylo těžký by jsi se divil, jak jsem se zapotil Copak bylo bagovce na OOOO?? onemocněla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 víceméně bez důvodu psala špatnýčíslo podvozku a nakonec to byl zborcenej soft v budících ale už je vše OK a jezdím jen s kontrolkama co tam mají být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Co se to tu zase děje, neděle večer a je vylidníno, v pátek a sobotu to chápu nebo že by dneska dolehla nálada pracovního pondělku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) víceméně bez důvodu psala špatnýčíslo podvozku a nakonec to byl zborcenej soft v budícíchale už je vše OK a jezdím jen s kontrolkama co tam mají být tak dobrý, že už šlape. Jaká je v terénu? Editováno: 16. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 víceméně bez důvodu psala špatnýčíslo podvozku a nakonec to byl zborcenej soft v budícíchale už je vše OK a jezdím jen s kontrolkama co tam mají být tak dobrý, že už šlape. Jaké je v terénu? no terén jsem nijak extra nezkoušel alena štěrku umí jezdit dveřma na před jinak odpal na asfaltu je super - jen koní by mohlo být víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) víceméně bez důvodu psala špatnýčíslo podvozku a nakonec to byl zborcenej soft v budícíchale už je vše OK a jezdím jen s kontrolkama co tam mají být tak dobrý, že už šlape. Jaké je v terénu? no terén jsem nijak extra nezkoušel alena štěrku umí jezdit dveřma na před jinak odpal na asfaltu je super - jen koní by mohlo být víc kterejma dvěma napřed?? s těma koněma nejsi nějak moc náročnej, že ne? Já už se na všehraba klepu, jak malej harant na vánoce to GARNY: neschovávej se tam a koukej něco napsat Editováno: 16. Září 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) dveřma jako bokem jako smykem 130 PS na 1600kg a quattro není nic extra náročnej asi jsem protože mi naposled nějak nestačilo 240PS v VW R32 jak tam není ten naftovej zátah takto nějak nevinikne ten výkon Editováno: 16. Září 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 dveřma jako bokem jako smykem130 PS na 1600kg a quattro není nic extra náročnej asi jsem protože mi naposled nějak nestačilo 240PS v VW R32 jak tam není ten naftovej zátah takto nějak nevinikne ten výkon Jo takhle, já si představoval, že jsi to postavil na zadní jako motorku hm, tak když už ani 240PS nestačilo, tak to je už kritický, tak snad jedině něco kolem 8000PS, ale bohužel to má výtlak jako sfiňa a řidičák je ti k prdu, ale nafťák to je-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 dveřma jako bokem jako smykem130 PS na 1600kg a quattro není nic extra náročnej asi jsem protože mi naposled nějak nestačilo 240PS v VW R32 jak tam není ten naftovej zátah takto nějak nevinikne ten výkon Jo takhle, já si představoval, že jsi to postavil na zadní jako motorku hm, tak když už ani 240PS nestačilo, tak to je už kritický, tak snad jedině něco kolem 8000PS, ale bohužel to má výtlak jako sfiňa a řidičák je ti k prdu, ale nafťák to je-e no nedávno jsem se vezl v corvette Z06 580PS myslím 800Nm úprava geiger.de a to je hukot i Nissan 350Z je mooc příjemnej na svezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Teď v 0:30h mi volal kámoš: že prý vypplálili (hruškovice, jabkovice) a je prý moc ďobrá, škit, ať prý dojedu hned na košt (220km). co si o tom mám jako myslet? Ani bych ho nechtěl vidět, jak půjde ráno na šichtu, teda jestli vůbec půjde a neprochlastá se tejdnem Já padám, všem kdo tu teď je (nikdo) přeju dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Zdar hospodo, dneska smolim na pifko, špuntnul jsem metaxu a už je jen pulka, zpráva o Eflikovi (fabiatik) mě uplně rozhodila kuwa Jj, taky jsem to četl, je to hrozný.... Jinak pěkné slunečné ráno přeji všem ranním fóglům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 zdrasvujťe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 no nazdar :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Nazdárek všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Už jsem zase tady, musel jsem vytrpět tři hodiny nevhodného obtěžování ze strany zaměstnavatele a už jsem zase doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky