garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 zdarec všem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 zdarec všem..... Ahoj fotografe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 zdarec všem..... Zdravíčko pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 zdarec všem..... Ahoj fotografe no jo ... pan urejpanej... to víš mi tady v praze máme na všechno dost času... jooo paneee japoneeeeccc fotooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 no jo ... pan urejpanej... to víš mi tady v praze máme na všechno dost času... jooo paneee japoneeeeccc fotooooo tak promiň no, jsem to zas až tak nemyslel jak to jinak jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 nazdar bazar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 nazdar bazar Ahoj Vašo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 nazdar Rolbo kolik tam máte sněhu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 nazdar Rolbokolik tam máte sněhu ? ale, nic moc, cca 50cm jak se máš, co děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Dobreho vecera vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 50 sakra tady ani vločka mám se strašně nachlazeně (kapesník furt v ruce a nos rudej jak halva na EVO VIII) dneska diag. A3, Galaxi - rozchodit bufík namontovat parkovák namontit tažný a udělat elektriku k němu trochu upravit budíky, snaha rozchodit ESP na passatu (bez úspěchu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Dobreho vecera vsem... Ahoj, tobě také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 50 sakra tady ani vločka mám se strašně nachlazeně (kapesník furt v ruce a nos rudej jak halva na EVO VIII) dneska diag. A3, Galaxi - rozchodit bufík namontovat parkovák namontit tažný a udělat elektriku k němu trochu upravit budíky, snaha rozchodit ESP na passatu (bez úspěchu) mě zase přes léto nachca*o do nádrže u rolby, takže jsem ve čtvrtek v noci zůstal stát v kopci, pak jsem dovymlátil baterku a po cca 1h stání a pumpování jsem na poslední energii baterky natočil a dojel k baráku, zítra musím sundat nástavbu a nádrž musí ven na výplach + filtr a seřídit vstřiky, můžu říct, že se moooc těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Dobrý večer pánové,jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Avia 712.18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Avia 712.18 Fůůůůůůůůůůůůj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tak to ja to mel dnes uplne jiny..Dopoledne navrat z chlastacky,pak obed,naky litani po kamosich,pak 2 hodky vytuhlej na gauci pred krbovkama a pak chvile blbnuti se synovcem a cesta pro pritulku na Melnik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 zdarec příchozím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tak to ja to mel dnes uplne jiny..Dopoledne navrat z chlastacky,pak obed,naky litani po kamosich,pak 2 hodky vytuhlej na gauci pred krbovkama a pak chvile blbnuti se synovcem a cesta pro pritulku na Melnik.. to by mě zajímalo co udělali rodiče blbě že jsem měl dnes tak blbej program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 (editace) Fůůůůůůůůůůůůj... fuuuj je ten tvůj 12ti válce, tam bych nechtěl ukládat kliku a šábrama si hrát s pánvičkama Editováno: 1. Prosinec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tak to ja to mel dnes uplne jiny..Dopoledne navrat z chlastacky,pak obed,naky litani po kamosich,pak 2 hodky vytuhlej na gauci pred krbovkama a pak chvile blbnuti se synovcem a cesta pro pritulku na Melnik.. to zní jako pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Fůůůůůůůůůůůůj... fuuuj je ten tvůj 12ti válce, tam bych nechtěl ukládat kliku a šábrama si hrát s pánvičkama tam myslím kliku rukama nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 no jo ... pan urejpanej... to víš mi tady v praze máme na všechno dost času... jooo paneee japoneeeeccc fotooooo tak promiň no, jsem to zas až tak nemyslel jak to jinak jde? však já to taky nemyslím špatně pane... no jinak to jde ale dře to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Hele kluci,asi před hodinkou,když jsem se vracel domů mě slečna v protijedoucím autě decánko lízla.Odneslo to zrcátko(na maděru) a je poškrábaný okno.Průser je,že v úterý mám jet do Itálie,tak musím narychlo nechat vyměnit aspoň to zrcátko,nevíte na kolik vyjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky