rolbař Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Ahoj všem to Vaša: čekej PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Hoj Váši sakrtovačka, když melu, tak pořádně :D vše ok ? já myslím že je to jako vždycky OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Ahoj všem to Vaša: čekej PM když na něci čekáš tak to pak moc dlouho trvá a PM a SZ a E-Mail jsem dneska měl zas 3 prcky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 kura tak mě vyměnili ložisko a bylo KO jen levá strana, zato obě řady, takže proto hučelo jak doleva tak doprava, no nic tak mám druhé ložisko koupené do zásoby rolbar : zdarec -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 kura tak mě vyměnili ložisko a bylo KO jen levá strana, zato obě řady, takže proto hučelo jak doleva tak doprava, no nic tak mám druhé ložisko koupené do zásoby rolbar : zdarec -_- s ložisky je to na pytel pane ředitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 s ložisky je to na pytel pane ředitel předpokládám že druhe se posere do 14dni jako u červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 kura tak mě vyměnili ložisko a bylo KO jen levá strana, zato obě řady, takže proto hučelo jak doleva tak doprava, no nic tak mám druhé ložisko koupené do zásoby rolbar : zdarec -_- Hlavně nebrat ložiska od VK ložiska, dost toho mají z Chiny a bohužel začínají dodávat už i pro škodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Hlavně nebrat ložiska od VK ložiska, dost toho mají z Chiny a bohužel začínají dodávat už i pro škodovku tož jsem ti taky poslal PM/SZ nějak jsem z ní sojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 bral jsem vše od seba, puky do ramen a čep řizení měl origo, ložisko byla vyměnná sada od FAG, sice jsem chtěl SFK či jak to je, ale neměl jsem si přišel pro auto a on rozdělané mondeo, nešly xeny, celej špatnej, že dal novou výbojku za 2350,- a furt nic, řikam, zkusime prohodit trafo, už to šlo, trafo v řiti, šel se podívat na ceník auto štangel 9500,- lol tak jsem vytáhl staré dobré škodovácké a hle svití aj fórd samože trafo stejné, tak jsem měl svoji opravu celu zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 nejlepší je bezplatné provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 nejlepší je bezplatné provedení nebylo by vubec špatné to tak praktikovat stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 nebylo by vubec špatné to tak praktikovat stále mě se tak udělalá octa i čtverka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 mě se tak udělalá octa i čtverka tak je to správné, tak to má být, ale věřím že sis to odřel na jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak je to správné, tak to má být, ale věřím že sis to odřel na jiných jj, je to bezplatně ale rozhodně né zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 jj, je to bezplatně ale rozhodně né zadarmo když jsem dělal MB tak taky, já tahal elektriku na nové karosárně a lakýra šplíchal, tehda to přišlo taky vhod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 když jsem dělal MB tak taky, já tahal elektriku na nové karosárně a lakýra šplíchal, tehda to přišlo taky vhod mě vyšel celolak na 8 t sakum pikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 mě vyšel celolak na 8 t sakum pikum pěkné mě ještě méně, ale to je tatam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 kochtajs mam posledni ty ostřiky na O1 a už nedodá, chceš je teda na 100% + ty tvoje 4% navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 pěkné mě ještě méně, ale to je tatam těch 8 je jen za materiál zbytek bezplatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 těch 8 je jen za materiál zbytek bezplatně chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 dobry rano panove :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Dobre dobre.. Cusik Georgi jak je?Hafo prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdar panáčci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdar panáčci... Zdar figuuro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Zdar figuuro.. No nazdáááár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky