rolbař Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nazdar chlapi,dovolenkář je tu Zdar provokatére jak bylo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nazdar chlapi,dovolenkář je tu Zdar provokatére jak bylo?? Ahoj, musím říct,že docela slušnej zážitek,dokonce i ta cesta se dala přežít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ahoj,musím říct,že docela slušnej zážitek,dokonce i ta cesta se dala přežít no vidíš, to samý můžu já říct o besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ahoj,musím říct,že docela slušnej zážitek,dokonce i ta cesta se dala přežít no vidíš, to samý můžu já říct o besídce jojo,už jsem koukal na fotečky.Tak snad už mi to příště vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nazdar chlapi,dovolenkář je tu Zdar provokatére jak bylo?? Ahoj, musím říct,že docela slušnej zážitek,dokonce i ta cesta se dala přežít tak kde jsou fotky slíbených pipinek, kozenek a jiných zvířátek a dej to najednou, ne že nás s tím budeš srát každý den lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nazdar chlapi,dovolenkář je tu Zdar provokatére jak bylo?? Ahoj, musím říct,že docela slušnej zážitek,dokonce i ta cesta se dala přežít tak kde jsou fotky slíbených pipinek, kozenek a jiných zvířátek a dej to najednou, ne že nás s tím budeš srát každý den lol kamaráde,řekl sis o to,zítra začínáme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 kamaráde,řekl sis o to,zítra začínáme..... A proč až zítra? Jinak dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 kamaráde,řekl sis o to,zítra začínáme..... A proč až zítra? Jinak dobrý večer Ahoj pane, osobně foťák zabalím a moc ho z kufru netahám,tak čekám,až to kámoši vysmahnou na CD.Jinak hlavní fotograf utopil svůj foťák v moři,ale našli jsme ho,tak snad karta pojede.Ale je to vážně zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 kamaráde,řekl sis o to,zítra začínáme..... A proč až zítra? Jinak dobrý večer Ahoj pane, osobně foťák zabalím a moc ho z kufru netahám,tak čekám,až to kámoši vysmahnou na CD.Jinak hlavní fotograf utopil svůj foťák v moři,ale našli jsme ho,tak snad karta pojede.Ale je to vážně zážitek No tak to věřím, že to nemělo chybu. Občas je to potřeba si povyrazit. Hele známej by nejspíš měl zájem o kola na OII, 16" nevíš o něčem? Kdyžtak klidně SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Hele známej by nejspíš měl zájem o kola na OII, 16" nevíš o něčem? Kdyžtak klidně SZ taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zdar bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 tak cekame na ty zviratka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 dobre dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zdar bando Ahoj kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zdar bando Ahoj kamaráde Ahoj Bady, pošli mi prosím ty fotky Kochtíkovi totálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zdar bando Ahoj kamaráde vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ahoj Bady, pošli mi prosím ty fotky Kochtíkovi totálky Hoj hele koukal jsem a už je to smazané, jen co tu mam je toto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zdar bando Ahoj kamaráde Ahoj Bady, pošli mi prosím ty fotky Kochtíkovi totálky A proc je nechces ode me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 zdar bando Ahoj kamaráde Ahoj Bady, pošli mi prosím ty fotky Kochtíkovi totálky A proc je nechces ode me? Páč se mi Bady nabídnul, máš PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ale musi to chvilku vydrzet,v praci je nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ahoj Bady, pošli mi prosím ty fotky Kochtíkovi totálky Hoj hele koukal jsem a už je to smazané, jen co tu mam je toto ... Vypadá to pěkně, bez koroze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ahoj, tak večer jedu pro ty černý mamby.Jak už jsem říkal,já moc nefotil a hlavně můj foťák byl určen na pořízení fotek,který můžeme beztrestně doma ukázat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 malinká ukázka "beztrestných" fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 No hezky pekne . Tak dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky