Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 No hezky pekne . Tak dalsi Tak tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 dobre dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 dobre dopoledne toprýýý thééén... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 No hezky pekne . Tak dalsi Tak tady... to je masaker lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 to je masaker lol šak víme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 to je masaker lol šak víme... ty bys měl jezdit dráhou do té bašky, at si to pořádně užiješ jinak Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Bré dopoledne páni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 ty bys měl jezdit dráhou do té bašky, at si to pořádně užiješ Tohle kupodivu není v Bašce, tohle je mimo náš kontinent... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Bré dopoledne páni čao Tome... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Bré dopoledne páni čao Tome... Helou Tak jak, už si shlédnul presenčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Helou Tak jak, už si shlédnul presenčku? jj, je to móóóóóóc pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 ahoj Spidi...jak se dari?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 ty bys měl jezdit dráhou do té bašky, at si to pořádně užiješ Tohle kupodivu není v Bašce, tohle je mimo náš kontinent... já si říkal kde to sedíš na piskovišťu Jinak zdarek Tome a Bauráčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 ty bys měl jezdit dráhou do té bašky, at si to pořádně užiješ Tohle kupodivu není v Bašce, tohle je mimo náš kontinent... já si říkal kde to sedíš na piskovišťu Jinak zdarek Tome a Bauráčku ahoj bade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Helou Tak jak, už si shlédnul presenčku? jj, je to móóóóóóc pěkný... Tak to su ráááád Sem včera trávil půl dne v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kua včera jsem naposlouchával album od Gigi D'Agostino - Lento Violento Compilation2007 a boreček tam narval takové bassy že mě šumí v palici ještě teď :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kua včera jsem naposlouchával album od Gigi D'Agostino - Lento Violento Compilation2007 a boreček tam narval takové bassy že mě šumí v palici ještě teď :D kurec to by se me libilo...jak to od tebe dostanu ke me??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kua včera jsem naposlouchával album od Gigi D'Agostino - Lento Violento Compilation2007 a boreček tam narval takové bassy že mě šumí v palici ještě teď :D kurec to by se me libilo...jak to od tebe dostanu ke me??? tady si to sosni, sice rychlost jejich download je hruza, ale stahlo se to http://uploaded.to/?id=svupve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kua včera jsem naposlouchával album od Gigi D'Agostino - Lento Violento Compilation2007 a boreček tam narval takové bassy že mě šumí v palici ještě teď :D kurec to by se me libilo...jak to od tebe dostanu ke me??? tady si to sosni, sice rychlost jejich download je hruza, ale stahlo se to http://uploaded.to/?id=svupve super uz sosam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kua včera jsem naposlouchával album od Gigi D'Agostino - Lento Violento Compilation2007 a boreček tam narval takové bassy že mě šumí v palici ještě teď :D kurec to by se me libilo...jak to od tebe dostanu ke me??? tady si to sosni, sice rychlost jejich download je hruza, ale stahlo se to http://uploaded.to/?id=svupve super uz sosam jinak dá se z těch 2cd vybrat, hodně mě zaujala snad čtveřice pisni, řekl bych hodně zvolnil na tempu, pomalé přehody, někdy až moc "slaďák", zato bassem nešetřil vubec, rychly a přesny, tak to má být, žadné huhlání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 jinak dá se z těch 2cd vybrat, hodně mě zaujala snad čtveřice pisni, řekl bych hodně zvolnil na tempu, pomalé přehody, někdy až moc "slaďák", zato bassem nešetřil vubec, rychly a přesny, tak to má být, žadné huhlání no jsem na nej zvedavej...dlouho jsem ho neposlouchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 O kohoutkovi # Kupuje hospodář nového kohouta. # Prodavač mu říká: Pozor, je to strašný nenasyta! # Hospodář vypustí kohouta na dvorek a jde spát. Ráno vyjde ven a # kouká. # Všechny slepice naprosto sedřený a kohout přešlapuje mlsně # kolem plotu. # Hospodář mu povídá: Kohoutku, šetři se, praskne ti srdíčko a # bude s tebou konec! # Druhý den vstane, vyjde ven a kouká: slepice, kachny i husy # jsou úplně hotový. # Tak mu zase domlouvá: Kohoutku, šetři se... # Třetí den vyjde ven a vidí, že i veverky mají dost a kohoutek u # plotu, nožky nahoře, nehýbe se a nad ním už krouží supi. # Přistoupí k němu se slzou v oku a povídá: # Vidíš, kohoutku, nešetřil ses a jak to dopadlo! # Kohoutek otevře očičko a povídá: # Jestli mi vyplašíš ty supy, tak vošukám tebe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Nazdarek fesaci.. He a ja byl vcera v brne skoro celej den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Dobré odpoledne všem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 já byl včera v ostravě celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky