Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Subarko je výborný auto do prvního okamžiku, kdy se začne srat, pak je to jedině na mašlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kdo umíte rusky? mě vola nějaká ukrajina, rozumím prd :o É to maja opica pažálsta... to byl borec, co sem rozuměl nekdo to do něj fuknul zezadu, řval jak tatar a chtěl světla, řikam odkud je a on Ukrajina nakonec rukama nohama jsem z něj dostal že je z prahíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 kura Subaru to musí žrat lol O STI se rika,ze neni problem 25l/100km,kdyz ho honis..Jinak bych to videl kolem 14-15l...S wrx se prej da kombinovane jezdit dlouhodbe za 10l,jak rika znamej,co ho ma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Subarko je výborný auto do prvního okamžiku, kdy se začne srat, pak je to jedině na mašlu... a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Martas máš už v érésu Blow-off ventila ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Subarko je výborný auto do prvního okamžiku, kdy se začne srat, pak je to jedině na mašlu... a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku To jo no..Tyhle auta nejsou jen o benzinu a spotrebe..tam je proste drahej komplet provoz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku Aspoň to Mitsubko má výhodu, že ho u nás dělá víc lidí a jak takš tomu rozumí, úmí ti nastavit špéru potle toho jak jezdíš a nenasere je ani prasklá ojnice nebo zadřená klika... Editováno: 30. Listopad 2007, autor: Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku Aspoň to Mitsubko má výhodu, že ho u nás dělá víc lidí a jak takš tomu rozumí, úmí ti nastavit špéru potle toho jak jezdíš a nenasere je ani prasklá ojnice nebo zadřená klika... Aaaaale prosim Te..Takovy bezny a nicotny zavady.. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 proto taky ted jezdí ty Citrony C2, nevim jestli to je stejná kategorie, ale ze 7 evíček prodal 6 protože ten provoz se nedal udajně, ale taky jsou byly přimo zavodní verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 proto taky ted jezdí ty Citrony C2, nevim jestli to je stejná kategorie, ale ze 7 evíček prodal 6 protože ten provoz se nedal udajně, ale taky jsou byly přimo zavodní verze No citrony jsou trida S1600 myslim a Mysaci jsou skupina N... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) Subarko je výborný auto do prvního okamžiku, kdy se začne srat, pak je to jedině na mašlu... a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku To jo no..Tyhle auta nejsou jen o benzinu a spotrebe..tam je proste drahej komplet provoz.. Musis si holt rezervovat jednu vyplatu jen na auto, u nas jeden z LBC co jsem s nim kratce pokecal na Shelce ma misaka evo a jen na benzinu pry projede za vejkendy 15t kc,- VPowerR ..spotreba pry od 10-30L ...no a ND to snad netreba rozebirat .. Editováno: 30. Listopad 2007, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Subarko je výborný auto do prvního okamžiku, kdy se začne srat, pak je to jedině na mašlu... a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku To jo no..Tyhle auta nejsou jen o benzinu a spotrebe..tam je proste drahej komplet provoz.. Musis si holt rezervovat jednu vyplatu jen na auto, u nas jeden z LBC co jsem s nim kratce pokecal na Shelce ma misaka evo a jen na benzinu pry projede za vejkendy 15t kc,- VPowerR ..spotreba pry od 10-30L ...no a ND to snad netreba rozebirat .. To je ten co ma to cerveny Evo? Jako hele,jinak tomu,co tu pises normalne verim...I kdyz za vikend projet 15t je skoro dost..Jako verim,ze to zere,ale to by o vikendu nemohl vazne delat nic jinyho,nez opravdu celej vikend projezdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ahoj klucíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ahoj klucíííí Ahooooooooooj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak se mi nějak dneska nechce domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak se mi nějak dneska nechce domů Nechce jo? to me jo... jdu ve 4.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak se mi nějak dneska nechce domů Nechce jo? to me jo... jdu ve 4.. Já už mohl jít ve 2, ale nějak jsem se včera pohádal s manželkou a fakt se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak se mi nějak dneska nechce domů Nechce jo? to me jo... jdu ve 4.. Já už mohl jít ve 2, ale nějak jsem se včera pohádal s manželkou a fakt se mi nechce. Jo takhle,nic prijemnyho.. tak to se ti asi ani nedivim.. Nebo jdi rovnou do hospody.. -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak se mi nějak dneska nechce domů Nechce jo? to me jo... jdu ve 4.. Já už mohl jít ve 2, ale nějak jsem se včera pohádal s manželkou a fakt se mi nechce. Jo takhle,nic prijemnyho.. tak to se ti asi ani nedivim.. Nebo jdi rovnou do hospody.. -_- Proto jsem tady Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Tak se mi nějak dneska nechce domů Nechce jo? to me jo... jdu ve 4.. Já už mohl jít ve 2, ale nějak jsem se včera pohádal s manželkou a fakt se mi nechce. Jo takhle,nic prijemnyho.. tak to se ti asi ani nedivim.. Nebo jdi rovnou do hospody.. -_- Proto jsem tady Díky Jo jo v hospode je dycinky klidek.. Nemas za co. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Subarko je výborný auto do prvního okamžiku, kdy se začne srat, pak je to jedině na mašlu... a to ano, kamarád co servisoval JIPOCARu jejich Myšišupy EVO VII tak jakékoli díl kastle byla taková darda a on za tyden to zas dovezl a zas na sračku To jo no..Tyhle auta nejsou jen o benzinu a spotrebe..tam je proste drahej komplet provoz.. Musis si holt rezervovat jednu vyplatu jen na auto, u nas jeden z LBC co jsem s nim kratce pokecal na Shelce ma misaka evo a jen na benzinu pry projede za vejkendy 15t kc,- VPowerR ..spotreba pry od 10-30L ...no a ND to snad netreba rozebirat .. To je ten co ma to cerveny Evo? Jako hele,jinak tomu,co tu pises normalne verim...I kdyz za vikend projet 15t je skoro dost..Jako verim,ze to zere,ale to by o vikendu nemohl vazne delat nic jinyho,nez opravdu celej vikend projezdit... Jj bylo cerveny, majitele neznam, jen sem obdivoval jeho evo na shelce..co rikal tak jezdi sluzebkou a tohle ma jen na zabavu a prumerne pry tech 15t,- ..docela bych tomu veril pri cene 35kc/L...a pokud da treba 700,- na 100km pri spotrebe 20L tak to mas pri najezdu 2000km mesicne a ses na tech 15t,- to je celkem realny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) Brej večír ad spotřeba - BMW M5 - cca 40 l/100km Editováno: 30. Listopad 2007, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Brej večír Ahoj Vaši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Ahoj pane Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Ahoj pane Spidi Ahoj kamaráde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky