Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdarec všem..... lol

zdarec všem..... lol

Ahoj fotografe :D

zdarec všem..... lol

Zdravíčko pane... :palec2:

zdarec všem..... lol

Ahoj fotografe :D

no jo ... pan urejpanej... to víš mi tady v praze máme na všechno dost času... jooo paneee japoneeeeccc fotooooo :p

no jo ... pan urejpanej... to víš mi tady v praze máme na všechno dost času... jooo paneee japoneeeeccc fotooooo :p

tak promiň no, jsem to zas až tak nemyslel ;)

jak to jinak jde? :)

nazdar bazar :)

nazdar bazar :)

Ahoj Vašo :)

nazdar Rolbo

kolik tam máte sněhu ?

nazdar Rolbo

kolik tam máte sněhu ?

ale, nic moc, cca 50cm ;)

jak se máš, co děláš? :)

Dobreho vecera vsem... ;)

50 :kuk: sakra tady ani vločka :(

mám se strašně nachlazeně (kapesník furt v ruce a nos rudej jak halva na EVO VIII)

dneska diag. A3, Galaxi - rozchodit bufík namontovat parkovák namontit tažný a udělat elektriku k němu trochu upravit budíky, snaha rozchodit ESP na passatu (bez úspěchu)

Dobreho vecera vsem... ;)

Ahoj, tobě také :)

50 :kuk: sakra tady ani vločka :(

mám se strašně nachlazeně (kapesník furt v ruce a nos rudej jak halva na EVO VIII)

dneska diag. A3, Galaxi - rozchodit bufík namontovat parkovák namontit tažný a udělat elektriku k němu trochu upravit budíky, snaha rozchodit ESP na passatu (bez úspěchu)

mě zase přes léto nachca*o do nádrže u rolby, takže jsem ve čtvrtek v noci zůstal stát v kopci, pak jsem dovymlátil baterku a po cca 1h stání a pumpování jsem na poslední energii baterky natočil a dojel k baráku, zítra musím sundat nástavbu a nádrž musí ven na výplach + filtr a seřídit vstřiky, můžu říct, že se moooc těšim :aggressive:

co to má za motor ?

Dobrý večer pánové,jak se vede?

co to má za motor ?

Avia 712.18 ;)

co to má za motor ?

Avia 712.18 ;)

Fůůůůůůůůůůůůj... lol

Tak to ja to mel dnes uplne jiny..Dopoledne navrat z chlastacky,pak obed,naky litani po kamosich,pak 2 hodky vytuhlej na gauci pred krbovkama a pak chvile blbnuti se synovcem a cesta pro pritulku na Melnik.. ;)

zdarec příchozím

Tak to ja to mel dnes uplne jiny..Dopoledne navrat z chlastacky,pak obed,naky litani po kamosich,pak 2 hodky vytuhlej na gauci pred krbovkama a pak chvile blbnuti se synovcem a cesta pro pritulku na Melnik.. ;)

to by mě zajímalo co udělali rodiče blbě že jsem měl dnes tak blbej program :kuk:

Fůůůůůůůůůůůůj... lol

fuuuj je ten tvůj 12ti válce, tam bych nechtěl ukládat kliku a šábrama si hrát s pánvičkama lol

Upraveno od rolbar

to zní jako pohoda ;)

Fůůůůůůůůůůůůj... lol

fuuuj je ten tvůj 12ti válce, tam bych nechtěl ukládat kliku a šábrama si hrát s pánvičkama lol

tam myslím kliku rukama nedá lol

tak promiň no, jsem to zas až tak nemyslel ;)

jak to jinak jde? :)

však já to taky nemyslím špatně pane... :) no jinak to jde ale dře to... ;)

Hele kluci,asi před hodinkou,když jsem se vracel domů mě slečna v protijedoucím autě decánko lízla.Odneslo to zrcátko(na maděru) a je poškrábaný okno.Průser je,že v úterý mám jet do Itálie,tak musím narychlo nechat vyměnit aspoň to zrcátko,nevíte na kolik vyjde?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.