rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Hele kluci,asi před hodinkou,když jsem se vracel domů mě slečna v protijedoucím autě decánko lízla.Odneslo to zrcátko(na maděru) a je poškrábaný okno.Průser je,že v úterý mám jet do Itálie,tak musím narychlo nechat vyměnit aspoň to zrcátko,nevíte na kolik vyjde? starší v elektrice do 1500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Avia 712.18 cože avie ... tu mám doma taky... když to nastartuji jednou za rok.. tak sousedi prchaj daleko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Určitě chci nový.Je v barvě,v elektrice a vyhřejvaný.Slečnu jsem naštěstí chytil,tak snad to pojišťovna zaplatí.Jen doufám,že mi to někde v servise tak rychle vymění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Avia 712.18 cože avie ... tu mám doma taky... když to nastartuji jednou za rok.. tak sousedi prchaj daleko.... to naše IFA W50 L čudí každý ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Hele kluci,asi před hodinkou,když jsem se vracel domů mě slečna v protijedoucím autě decánko lízla.Odneslo to zrcátko(na maděru) a je poškrábaný okno.Průser je,že v úterý mám jet do Itálie,tak musím narychlo nechat vyměnit aspoň to zrcátko,nevíte na kolik vyjde? Ahoj jiří... si myslím nějaké 1500 - 2000 kč se dá pořešit.... jste se do sebe nějak zakoukaly se slečnou .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Avia 712.18 cože avie ... tu mám doma taky... když to nastartuji jednou za rok.. tak sousedi prchaj daleko.... já tam mám jenom motor z toho, ale šlape jako hodinky a to s tim najezdim i 300motohodin ročně a i když jedu max 30km/h, tak motor točí jako při 90km/h ale nej tam je topení z feldy, to topí, jako jedinej v Peci jezdím v tričku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Určitě chci nový.Je v barvě,v elektrice a vyhřejvaný.Slečnu jsem naštěstí chytil,tak snad to pojišťovna zaplatí.Jen doufám,že mi to někde v servise tak rychle vymění zda chceš pořešíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Určitě chci nový.Je v barvě,v elektrice a vyhřejvaný.Slečnu jsem naštěstí chytil,tak snad to pojišťovna zaplatí.Jen doufám,že mi to někde v servise tak rychle vymění 3t je bez barvy a bez práce narychlo asi jen bez barvy pojištovna by měla zaplatit do koruny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 co to má za motor ? Avia 712.18 cože avie ... tu mám doma taky... když to nastartuji jednou za rok.. tak sousedi prchaj daleko.... já tam mám jenom motor z toho, ale šlape jako hodinky a to s tim najezdim i 300motohodin ročně a i když jedu max 30km/h, tak motor točí jako při 90km/h ale nej tam je topení z feldy, to topí, jako jedinej v Peci jezdím v tričku jo jo to znám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Hele kluci,asi před hodinkou,když jsem se vracel domů mě slečna v protijedoucím autě decánko lízla.Odneslo to zrcátko(na maděru) a je poškrábaný okno.Průser je,že v úterý mám jet do Itálie,tak musím narychlo nechat vyměnit aspoň to zrcátko,nevíte na kolik vyjde? Ahoj jiří... si myslím nějaké 1500 - 2000 kč se dá pořešit.... jste se do sebe nějak zakoukaly se slečnou .... No v prvním okamžiku jsem myslel,že až to auto dojedu,tak řidiče vytáhnu a trochu ho proklepnu.No a ona se z řidiče vyklubala mooooc pěkná třicítka............V pondělí jdeme společně na pojišťovnu,teda jestli mi zítra neřekne do telefonu,že mě nikdy neviděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Určitě chci nový.Je v barvě,v elektrice a vyhřejvaný.Slečnu jsem naštěstí chytil,tak snad to pojišťovna zaplatí.Jen doufám,že mi to někde v servise tak rychle vymění 3t je bez barvy a bez práce narychlo asi jen bez barvy pojištovna by měla zaplatit do koruny já myslel,že jim to z fabriky vozej už v barvě.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 já mněl taky pěknej den ... dneska na tdi turbo ven ..rozebrat ....vyčistit náklápění klepek namazat a zase dát do kupy. a ještě perlička na závěr ..to vše grátis ve znaméní garančního servisu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Určitě chci nový.Je v barvě,v elektrice a vyhřejvaný.Slečnu jsem naštěstí chytil,tak snad to pojišťovna zaplatí.Jen doufám,že mi to někde v servise tak rychle vymění 3t je bez barvy a bez práce narychlo asi jen bez barvy pojištovna by měla zaplatit do koruny já myslel,že jim to z fabriky vozej už v barvě.....? umím new v barvě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 (editace) Tak to ja to mel dnes uplne jiny..Dopoledne navrat z chlastacky,pak obed,naky litani po kamosich,pak 2 hodky vytuhlej na gauci pred krbovkama a pak chvile blbnuti se synovcem a cesta pro pritulku na Melnik.. to zní jako pohoda Jj taky sem to tak dneska pojal..Uz sem toho vseho mel plny zuby..Tak sem se na vsechno vy*al a dal si pohodu.. Neboj Vaso,nikde neudelali chybu.. Edit: Jo a jeste jsem se dneska svezl v Subaru..Sice "jen" WRX,ale i tak to bylo pekny svezeni.. Editováno: 1. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 a ještě perlička na závěr ..to vše grátis ve znaméní garančního servisu.... někdy se holt musí, aby vše klapalo jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 a ještě perlička na závěr ..to vše grátis ve znaméní garančního servisu.... někdy se holt musí, aby vše klapalo jak má no právě... jen ta motivace a elán trochu schází...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 novy 3 t (v elektrice) Určitě chci nový.Je v barvě,v elektrice a vyhřejvaný.Slečnu jsem naštěstí chytil,tak snad to pojišťovna zaplatí.Jen doufám,že mi to někde v servise tak rychle vymění 3t je bez barvy a bez práce narychlo asi jen bez barvy pojištovna by měla zaplatit do koruny já myslel,že jim to z fabriky vozej už v barvě.....? umím new v barvě.... máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 a ještě perlička na závěr ..to vše grátis ve znaméní garančního servisu.... někdy se holt musí, aby vše klapalo jak má no právě... jen ta motivace a elán trochu schází...... ono někdy ta motivace schází i když to není grátis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 a ještě perlička na závěr ..to vše grátis ve znaméní garančního servisu.... někdy se holt musí, aby vše klapalo jak má no právě... jen ta motivace a elán trochu schází...... ono někdy ta motivace schází i když to není grátis hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 (editace) Dobrej večír všem ! jestli zde nekdo je... Editováno: 1. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 (editace) Dobrej večír všem ! jestli zde nekdo je...MAm dotazek,,taky se vam stranka zobrazuje nejak takto,,, docela me to stve... ahoj, to je celkem pravidelná klasika, za chvilku to přejde a už je to OK Editováno: 1. Prosinec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Dobrej večír všem ! jestli zde nekdo je...MAm dotazek,,taky se vam stranka zobrazuje nejak takto,,, docela me to stve... ahoj, to je celkem pravidelná klasika, za chvilku to přejde a už je to OK Cau:) stalo se mi to prave poprve tak se ptam,, jestli to neni nejaky new upgrade nebo tak neco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Bre poledne ,..pokud prave obedvate ,,preji dobrou chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Bre poledne ,..pokud prave obedvate ,,preji dobrou chut Bre bre.. Napodobne..Me obed teprv ceka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky