Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak, u nás právě přestalo pršet!!!!

tady neprsi uz od rana ;)

Ale asi pršelo večer, ne? Tak to k nám dorazilo právě ráno a teď přestalo. Hlavně ať už neprší!!! :)

no domu jsem sel kolem 23hod a jeste bylo sucho...ale muselo prset v noci

Vloženo

Brý den :p

Tady ještě před chvílí taky svítilo, ale teď se nějak mračí a sousedům mlátí do větru branka, už asi týden, ještě den, a vysadím jí z pantů a bude klid, kdo se u toho kraválu má učit :feve:

Vloženo

Tady ještě před chvílí taky svítilo, ale teď se nějak mračí a sousedům mlátí do větru branka, už asi týden, ještě den, a vysadím jí z pantů a bude klid, kdo se u toho kraválu má učit :feve:

zdar,přeci jí sousedovi nebudeš opravovat. lol

Vloženo

Třeba by to chtělo pořádně zavřít!!! :palec2:

Vloženo

Sousedce, a dvě těsně přes 18 dcery, soused měl rozum a včas od nich utekl :p Ale ta branka už mě irituje, včera jsem dělal údržbu kola a poslouchal to celé odpoledne v přímém přenosu a dnes zas otevřeným oknem

Vloženo

To by byly dobrý služby!!! :)

Vloženo

Sousedce, a dvě těsně přes 18 dcery, soused měl rozum a včas od nich utekl :p Ale ta branka už mě irituje, včera jsem dělal údržbu kola a poslouchal to celé odpoledne v přímém přenosu a dnes zas otevřeným oknem

Tak 2 sousedky skoro 18 to je pěkná podívaná, ne?

Vloženo
Nejsou špatný holky, sice maj trošku zadeček po mamince, ale jinak bych je zařadil do kategorie exclusivní :p

A proč myslíš, že udělal soused dobře, když od nich odešel???

Vloženo
Nejsou špatný holky, sice maj trošku zadeček po mamince, ale jinak bych je zařadil do kategorie exclusivní :p

a kde jsou fotky? lol

Vloženo

Ona na něj byla zlá, když odcházel i talíře lítaly...byla to druhá nejlepší scénka na naší "ulici" :smich:

Vloženo
a kde jsou fotky? lol

Že sneřekl dřív? Včera tady "stará" sekla trávník, jsem jí mohl bliknout :p Ale lepší vydržet na ještě teplejší klima, to pak seče v plavkách...

Vloženo
a kde jsou fotky? lol

Že sneřekl dřív? Včera tady "stará" sekla trávník, jsem jí mohl bliknout :p Ale lepší vydržet na ještě teplejší klima, to pak seče v plavkách...

ty sem nemyslel :t

Vloženo

Ona na něj byla zlá, když odcházel i talíře lítaly...byla to druhá nejlepší scénka na naší "ulici" :smich:

Třeba jí nechtěl dát prachy na blbosti!!! Chytrý to člověk. A jaká byla první nejlepší scénka ve vaší ulici? :)

Vloženo
Třeba jí nechtěl dát prachy na blbosti!!! Chytrý to člověk. A jaká byla první nejlepší scénka ve vaší ulici? :)

Když u jiných sousedů jejich adoptivní synáček vzal doma klíče od traboše a trénoval v garáži...jen si zapomnel otevřít vrata a v nestřežené chvíli jima proskočil na silnici,vrata to dala, ale traboš ne...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...