Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A o rok dýl omotal kolem sloupu Š120 koupenou místo trabi, ani dveře nešly otevřít, tak vylezl asi 10 cm škvírou v okýnku...

Třeba jí nechtěl dát prachy na blbosti!!! Chytrý to člověk. A jaká byla první nejlepší scénka ve vaší ulici? :)

Když u jiných sousedů jejich adoptivní synáček vzal doma klíče od traboše a trénoval v garáži...jen si zapomnel otevřít vrata a v nestřežené chvíli jima proskočil na silnici,vrata to dala, ale traboš ne...

:smich::smich::smich::smich::smich::palec2::palec2::palec2::palec2::palec2:

A pak ještě v JZD ukradl traktor a náhodou spadl do zkruže, ale hlavně že byl vychován v duchu křesťanských ideálů...

A o rok dýl omotal kolem sloupu Š120 koupenou místo trabi, ani dveře nešly otevřít, tak vylezl asi 10 cm škvírou v okýnku...

Taky dobrý!!!!!!!!

:smich::smich::smich:

18
ty voe tak on ma u sousedu exclusive kocky a klidne je zapre

Ty woe, ta starší mě bere :p Teda by mě brala, kdybych nikoho neměl...

to je mazec :smich:

A pak ještě v JZD ukradl traktor a náhodou spadl do zkruže, ale hlavně že byl vychován v duchu křesťanských ideálů...

Tak ten určitě dělá nebo bude dělat kaskadéra nebo crashtesty místo figurín!!! :)

18
ty voe tak on ma u sousedu exclusive kocky a klidne je zapre

Ty woe, ta starší mě bere :p Teda by mě brala, kdybych nikoho neměl...

no vidíš.A ty nic neřekneš

Taky dobrý!!!!!!!!

Teď se učí v krimu co ještě neumí-ukradl v Brně v Tescu kožich, ale nikdo mu neřekl, že je na něm elektronická ochrana :smich:

Neptali jste se :p

Neptali jste se :p

:doh

Taky dobrý!!!!!!!!

Teď se učí v krimu co ještě neumí-ukradl v Brně v Tescu kožich, ale nikdo mu neřekl, že je na něm elektronická ochrana :smich:

Tak to je celkém pestrý životopis!!! :palec2:

Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim :p:p:p

Nicméně nejlepší jeho akce byla, když naložil svou přítulku do vlaku a jel jí do Dubí prodat nějakýmu pasákovi.... :smich: :smich: :smich:

Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim :p:p:p

to snad neni možný.Ještě napiš že tam oni koupelnu s oknem

No tak právě sis vykoledoval to, že sem budeš muset dát nějaký fotky!!!

:kol-35:

Nicméně nejlepší jeho akce byla, když naložil svou přítulku do vlaku a jel jí do Dubí prodat nějakýmu pasákovi.... :smich::smich::smich:

A jak to dopadlo??? Prošla výběrkem??? :)

Stará ložnici...a holky pokoj, což oceňuji nejvíce :p

Nicméně nejlepší jeho akce byla, když naložil svou přítulku do vlaku a jel jí do Dubí prodat nějakýmu pasákovi.... :smich: :smich: :smich:

to už je moc todle lol

to už je moc todle lol

Taky jsem to nějak nepobral, ale lepší rodina, jeho sestra nám doma chtěla dělat psa, našeho chudáka vystrnadila z boudy a několik dnů po sobě tam celé odpoledne bydlela :smich: No a nedávno došla, že jde do armády, že jí volal velitel, a že má zítra nastoupit, tak se přišla zeptat co s sebou - anbe nejapný kámošův žert ;)

Stará ložnici...a holky pokoj, což oceňuji nejvíce :p

Tak to je celkem maso a ještě napiš, že schválně večer nezadělávají závěsy!!!

mam z toho hlad.Ještě 15 minut

A jak to dopadlo??? Prošla výběrkem??? :)

Netuším, mám dojem, že se vrátila zpět, ale asi ho musí mít hodně ráda, když ho za to nezmydlila...

to už je moc todle lol

Taky jsem to nějak nepobral, ale lepší rodina, jeho sestra nám doma chtěla dělat psa, našeho chudáka vystrnadila z boudy a několik dnů po sobě tam celé odpoledne bydlela :smich: No a nedávno došla, že jde do armády, že jí volal velitel, a že má zítra nastoupit, tak se přišla zeptat co s sebou - anbe nejapný kámošův žert ;)

Tak to je síla!!!!!!!! Alespoň tam máte o zábavu postaráno!!! :palec2:

Tak to je celkem maso a ještě napiš, že schválně večer nezadělávají závěsy!!!

Teď už na to nemám moc čas, ale dřív bylo zajímavé pozorovat když se někam chystaly :p

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.