mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A o rok dýl omotal kolem sloupu Š120 koupenou místo trabi, ani dveře nešly otevřít, tak vylezl asi 10 cm škvírou v okýnku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Třeba jí nechtěl dát prachy na blbosti!!! Chytrý to člověk. A jaká byla první nejlepší scénka ve vaší ulici? Když u jiných sousedů jejich adoptivní synáček vzal doma klíče od traboše a trénoval v garáži...jen si zapomnel otevřít vrata a v nestřežené chvíli jima proskočil na silnici,vrata to dala, ale traboš ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A pak ještě v JZD ukradl traktor a náhodou spadl do zkruže, ale hlavně že byl vychován v duchu křesťanských ideálů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A o rok dýl omotal kolem sloupu Š120 koupenou místo trabi, ani dveře nešly otevřít, tak vylezl asi 10 cm škvírou v okýnku... Taky dobrý!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 18 ty voe tak on ma u sousedu exclusive kocky a klidne je zapre Ty woe, ta starší mě bere Teda by mě brala, kdybych nikoho neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 to je mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A pak ještě v JZD ukradl traktor a náhodou spadl do zkruže, ale hlavně že byl vychován v duchu křesťanských ideálů... Tak ten určitě dělá nebo bude dělat kaskadéra nebo crashtesty místo figurín!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 18 ty voe tak on ma u sousedu exclusive kocky a klidne je zapre Ty woe, ta starší mě bere Teda by mě brala, kdybych nikoho neměl... no vidíš.A ty nic neřekneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A o rok dýl omotal kolem sloupu Š120 koupenou místo trabi, ani dveře nešly otevřít, tak vylezl asi 10 cm škvírou v okýnku... Taky dobrý!!!!!!!! Teď se učí v krimu co ještě neumí-ukradl v Brně v Tescu kožich, ale nikdo mu neřekl, že je na něm elektronická ochrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no vidíš.A ty nic neřekneš Neptali jste se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 no vidíš.A ty nic neřekneš Neptali jste se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A o rok dýl omotal kolem sloupu Š120 koupenou místo trabi, ani dveře nešly otevřít, tak vylezl asi 10 cm škvírou v okýnku... Taky dobrý!!!!!!!! Teď se učí v krimu co ještě neumí-ukradl v Brně v Tescu kožich, ale nikdo mu neřekl, že je na něm elektronická ochrana Tak to je celkém pestrý životopis!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to je celkém pestrý životopis!!! Nicméně nejlepší jeho akce byla, když naložil svou přítulku do vlaku a jel jí do Dubí prodat nějakýmu pasákovi.... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim to snad neni možný.Ještě napiš že tam oni koupelnu s oknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim No tak právě sis vykoledoval to, že sem budeš muset dát nějaký fotky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to je celkém pestrý životopis!!! Nicméně nejlepší jeho akce byla, když naložil svou přítulku do vlaku a jel jí do Dubí prodat nějakýmu pasákovi.... A jak to dopadlo??? Prošla výběrkem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim to snad neni možný.Ještě napiš že tam oni koupelnu s oknem Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim No tak právě sis vykoledoval to, že sem budeš muset dát nějaký fotky!!! Stará ložnici...a holky pokoj, což oceňuji nejvíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to je celkém pestrý životopis!!! Nicméně nejlepší jeho akce byla, když naložil svou přítulku do vlaku a jel jí do Dubí prodat nějakýmu pasákovi.... :smich: to už je moc todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 to už je moc todle Taky jsem to nějak nepobral, ale lepší rodina, jeho sestra nám doma chtěla dělat psa, našeho chudáka vystrnadila z boudy a několik dnů po sobě tam celé odpoledne bydlela No a nedávno došla, že jde do armády, že jí volal velitel, a že má zítra nastoupit, tak se přišla zeptat co s sebou - anbe nejapný kámošův žert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim to snad neni možný.Ještě napiš že tam oni koupelnu s oknem Radši ani neříkám, že máme barák lehce výš než ony...a já mám okno směrem k nim No tak právě sis vykoledoval to, že sem budeš muset dát nějaký fotky!!! Stará ložnici...a holky pokoj, což oceňuji nejvíce Tak to je celkem maso a ještě napiš, že schválně večer nezadělávají závěsy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 mam z toho hlad.Ještě 15 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A jak to dopadlo??? Prošla výběrkem??? Netuším, mám dojem, že se vrátila zpět, ale asi ho musí mít hodně ráda, když ho za to nezmydlila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 to už je moc todle Taky jsem to nějak nepobral, ale lepší rodina, jeho sestra nám doma chtěla dělat psa, našeho chudáka vystrnadila z boudy a několik dnů po sobě tam celé odpoledne bydlela No a nedávno došla, že jde do armády, že jí volal velitel, a že má zítra nastoupit, tak se přišla zeptat co s sebou - anbe nejapný kámošův žert Tak to je síla!!!!!!!! Alespoň tam máte o zábavu postaráno!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to je celkem maso a ještě napiš, že schválně večer nezadělávají závěsy!!! Teď už na to nemám moc čas, ale dřív bylo zajímavé pozorovat když se někam chystaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky