Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A jak to dopadlo??? Prošla výběrkem??? :)

Netuším, mám dojem, že se vrátila zpět, ale asi ho musí mít hodně ráda, když ho za to nezmydlila...

Třeba jí to nedošlo a myslela si, že ji vzal na výlet :smich:

Tak to je síla!!!!!!!! Alespoň tam máte o zábavu postaráno!!! :palec2:

No kdyby mi to někdo povídal, tak mu neuvěřím...jen se snažím s ním vycházet dobře, prt. bych nerad jednoho dne našel Okinku vykradenou...odjet by s ní nezvládl, ale rozmlátit určitě..

Třeba jí to nedošlo a myslela si, že ji vzal na výlet :smich:

Asi asi :p

mam z toho hlad.Ještě 15 minut

Já před chvílí snídal, aneb náhradní volno :p:p

Tak to je síla!!!!!!!! Alespoň tam máte o zábavu postaráno!!! :palec2:

No kdyby mi to někdo povídal, tak mu neuvěřím...jen se snažím s ním vycházet dobře, prt. bych nerad jednoho dne našel Okinku vykradenou...odjet by s ní nezvládl, ale rozmlátit určitě..

Tak to si myslím, že už by nerozdýchal!!! Musíš mu dat najevo, kdo je v ulici pánem!!! :)

mam z toho hlad.Ještě 15 minut

Já před chvílí snídal, aneb náhradní volno :p:p

Tak to se někdo má. Já jdu za chvíli na oběd :p

Tak to si myslím, že už by nerozdýchal!!! Musíš mu dat najevo, kdo je v ulici pánem!!! :)

Naštěstí nebydlíme přímo vedle a máme jakštakš vztahy, ale jinak nevím, asi bych mu zpřerážel hnáty chytit ho v garáži, ale zas ten gang kolem něj, sice jen pár blbejch cigošů, ale co víš co vymyslí když seš v práci nebo někde pryč...

No jdu dělat úkol do francouzštiny, včera jsem na to neměl už sílu...a bratra pošlu smažit sejra k obědu, kaše jsem včera udělal kotel asi pro 20 lidí :)

Naštěstí nebydlíme přímo vedle a máme jakštakš vztahy, ale jinak nevím, asi bych mu zpřerážel hnáty chytit ho v garáži, ale zas ten gang kolem něj, sice jen pár blbejch cigošů, ale co víš co vymyslí když seš v práci nebo někde pryč...

No to jo. Hnědočeši když jsou ve skupině jsou dost nepříjemní!!! :aggressive:

No jdu dělat úkol do francouzštiny, včera jsem na to neměl už sílu...a bratra pošlu smažit sejra k obědu, kaše jsem včera udělal kotel asi pro 20 lidí :)

Tak to máš vymakaný. Na francouzštinu zajdeš k sousedkám a vrátíš se akorát na oběd. Tak to je komfort!!! :palec2:

Takže se na chvíli loučím, začíná mi polední pauzička a jdu na obídek!!!

No to jo. Hnědočeši když jsou ve skupině jsou dost nepříjemní!!! :aggressive:

Asi tak, a nemá cenu se jim snažit nic vysvětlovat, argumenty krom 9 mm moc nechápou ;)

Jj, všem dobrou chuť, já jdu studovat. A cestou na oběd můžete myslet na mou sousedku Šárku a její dcery Barborku a Terezku :p:p:p

Jj, všem dobrou chuť, já jdu studovat. A cestou na oběd můžete myslet na mou sousedku Šárku a její dcery Barborku a Terezku :p:p:p

chajzle lol

Dá si někdo poobědní kafe

Dá si někdo poobědní kafe

Já ještě neobědval, ale kafe si dám, stejně ho radši studený :p

pekne panove to tady rozjizdite

Kafe myslíš :smich: ?

už se nese

dalsi...foxiku rekni zde panovi co znamena myslet....

Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé :feve:

lol

Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé :feve:

uz to nehul draku ;)

radši ne.Pač sem z toho rozesmutnělej.

uz to nehul draku ;)

No v noci to bolelo jak ku*va, ale vylézat se mi nechtělo a až teď jsem se viděl v zrcadle..

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.