Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A jak to dopadlo??? Prošla výběrkem??? Netuším, mám dojem, že se vrátila zpět, ale asi ho musí mít hodně ráda, když ho za to nezmydlila... Třeba jí to nedošlo a myslela si, že ji vzal na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to je síla!!!!!!!! Alespoň tam máte o zábavu postaráno!!! No kdyby mi to někdo povídal, tak mu neuvěřím...jen se snažím s ním vycházet dobře, prt. bych nerad jednoho dne našel Okinku vykradenou...odjet by s ní nezvládl, ale rozmlátit určitě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Třeba jí to nedošlo a myslela si, že ji vzal na výlet Asi asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 mam z toho hlad.Ještě 15 minut Já před chvílí snídal, aneb náhradní volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to je síla!!!!!!!! Alespoň tam máte o zábavu postaráno!!! No kdyby mi to někdo povídal, tak mu neuvěřím...jen se snažím s ním vycházet dobře, prt. bych nerad jednoho dne našel Okinku vykradenou...odjet by s ní nezvládl, ale rozmlátit určitě.. Tak to si myslím, že už by nerozdýchal!!! Musíš mu dat najevo, kdo je v ulici pánem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 mam z toho hlad.Ještě 15 minut Já před chvílí snídal, aneb náhradní volno Tak to se někdo má. Já jdu za chvíli na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to si myslím, že už by nerozdýchal!!! Musíš mu dat najevo, kdo je v ulici pánem!!! Naštěstí nebydlíme přímo vedle a máme jakštakš vztahy, ale jinak nevím, asi bych mu zpřerážel hnáty chytit ho v garáži, ale zas ten gang kolem něj, sice jen pár blbejch cigošů, ale co víš co vymyslí když seš v práci nebo někde pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to se někdo má. Já jdu za chvíli na oběd No jdu dělat úkol do francouzštiny, včera jsem na to neměl už sílu...a bratra pošlu smažit sejra k obědu, kaše jsem včera udělal kotel asi pro 20 lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to si myslím, že už by nerozdýchal!!! Musíš mu dat najevo, kdo je v ulici pánem!!! Naštěstí nebydlíme přímo vedle a máme jakštakš vztahy, ale jinak nevím, asi bych mu zpřerážel hnáty chytit ho v garáži, ale zas ten gang kolem něj, sice jen pár blbejch cigošů, ale co víš co vymyslí když seš v práci nebo někde pryč... No to jo. Hnědočeši když jsou ve skupině jsou dost nepříjemní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak to se někdo má. Já jdu za chvíli na oběd No jdu dělat úkol do francouzštiny, včera jsem na to neměl už sílu...a bratra pošlu smažit sejra k obědu, kaše jsem včera udělal kotel asi pro 20 lidí Tak to máš vymakaný. Na francouzštinu zajdeš k sousedkám a vrátíš se akorát na oběd. Tak to je komfort!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Takže se na chvíli loučím, začíná mi polední pauzička a jdu na obídek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No to jo. Hnědočeši když jsou ve skupině jsou dost nepříjemní!!! Asi tak, a nemá cenu se jim snažit nic vysvětlovat, argumenty krom 9 mm moc nechápou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Takže se na chvíli loučím, začíná mi polední pauzička a jdu na obídek!!! Jj, všem dobrou chuť, já jdu studovat. A cestou na oběd můžete myslet na mou sousedku Šárku a její dcery Barborku a Terezku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Takže se na chvíli loučím, začíná mi polední pauzička a jdu na obídek!!! Jj, všem dobrou chuť, já jdu studovat. A cestou na oběd můžete myslet na mou sousedku Šárku a její dcery Barborku a Terezku chajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dá si někdo poobědní kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dá si někdo poobědní kafe Já ještě neobědval, ale kafe si dám, stejně ho radši studený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pekne panove to tady rozjizdite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pekne panove to tady rozjizdite Kafe myslíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 už se nese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pekne panove to tady rozjizdite Kafe myslíš ? dalsi...foxiku rekni zde panovi co znamena myslet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dalsi...foxiku rekni zde panovi co znamena myslet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé uz to nehul draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 pekne panove to tady rozjizdite Kafe myslíš ? dalsi...foxiku rekni zde panovi co znamena myslet.... radši ne.Pač sem z toho rozesmutnělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 uz to nehul draku No v noci to bolelo jak ku*va, ale vylézat se mi nechtělo a až teď jsem se viděl v zrcadle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky