mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 radši ne.Pač sem z toho rozesmutnělej. Ze sousedek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 uz to nehul draku No v noci to bolelo jak ku*va, ale vylézat se mi nechtělo a až teď jsem se viděl v zrcadle.. proto radsi do zrcadla nekoukam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 radši ne.Pač sem z toho rozesmutnělej. Ze sousedek ? ne to ne.To je dlouhá story Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dobrý odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dobrý odpoledne Hi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 dobrý odpoledne Hi čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ty woe, teď jsem zjistil, že sousedka už je doma a že jsem si v noci lehce rozsekl obočí - měl jsem mob. na nabíječce nad postelí a asi jem měl divoký sny a strhl si mobil do postele a nabíječka mě trefila nad oko, půl cm šlinec a trochu oteklé tohle Radši obrátíme list Koukám u učení na Óčko a v jendom klipu mě zarazilo, že Amíci ví jak poznat, že duše je píchlá...nebo to tam aspoň ukazovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak jsem pro dnešek skončil s francouzštinou a jdu do garáže, škodahome se blíží, tak se tu zatím mějte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak jsem pro dnešek skončil s francouzštinou a jdu do garáže, škodahome se blíží, tak se tu zatím mějte a co dete delat pane...ja budu zitra nocovat v garazi...to bude orgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak jsem pro dnešek skončil s francouzštinou a jdu do garáže, škodahome se blíží, tak se tu zatím mějte a co dete delat pane...ja budu zitra nocovat v garazi...to bude orgie Na autě už max. leštit, i když to nechám spíš až na zítra, ale chci udělat ještě pár věcí kolem, takových co měsíce odkládám a nestíhám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak jsem se tu zase na chvíli zastavil a vidím, že se tu pomalu loučíte!!! A francouzština dopadla u sousedek dobře, co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 a co dete delat pane...ja budu zitra nocovat v garazi...to bude orgie orgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám vás bych chtěl mít doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám vás bych chtěl mít doma Tak z toho mám zažítek a to to jen čtu. Asi se někdy přijedu podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám vás bych chtěl mít doma Tak z toho mám zažítek a to to jen čtu. Asi se někdy přijedu podívat já bych to radši neriskoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Brácha smaží smažák a z okna se valí kouř...na otázku co to je za dým odpovídá není ohně bez kouře, ale hlad mám, takže max. větrám vás bych chtěl mít doma Tak z toho mám zažítek a to to jen čtu. Asi se někdy přijedu podívat já bych to radši neriskoval Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to je fakt,že ty fotky mu tu furt chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to je fakt,že ty fotky mu tu furt chybí Třeba dnes něco spáchá a dodá. Nebo můžem založit nové téma jen na jeho sousedky Tak já to dnes balím. Tak se měj a snad zítra Čau......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 bry den alkoholicii -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to je fakt,že ty fotky mu tu furt chybí Myslíš??? Je fakt, že bych raději viděl fotky těch sousedek, abych věděl, jestli to stojí za to je fakt,že ty fotky mu tu furt chybí Třeba dnes něco spáchá a dodá. Nebo můžem založit nové téma jen na jeho sousedky Tak já to dnes balím. Tak se měj a snad zítra Čau......... Furt jen sousedky sousedky...už jsem to ale skoro vymyslel-budem s bráchou číhat u plotu a jako se fotit a až ony půjdou, vyfotím je na pozadí...nebo že by jejich pozadí ? Něco vymyslím, ale nevím jestli to bude hned, teď kutím v garage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 A požár se nekonal a sýr byl dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dobré odpoledne,ale je tu narváno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 morgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky