kocht Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Ale kuš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak pro dnešek to jistí půllitrové plechovečky Gambíku -_- -_- -_- ČH to sice není ale dá se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Zdar Bady -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 t\y vew bady chlastal pilsnere urquele to je voltu v těch 6ti pifech Zdar Borgino ty dědku kde je ti pořád konééééééééc ? --- --- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 t\y vew bady chlastal pilsnere urquele to je voltu v těch 6ti pifech Zdar Borgino ty dědku kde je ti pořád konééééééééc ? --- --- ano ty posrané piva se mě nepodařilo řádně nakukat, no to je den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tak si tu tak tapetuju, co dělate Vy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) t\y vew bady chlastal pilsnere urquele to je voltu v těch 6ti pifech Zdar Borgino ty dědku kde je ti pořád konééééééééc ? --- --- no zatím je mě konec v Práglu acle schyluje se ke změně -_- -_- -_- jak se daří ? Editováno: 31. Srpen 2007, autor: Borg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 kochták tu čumí jak pejsek jonatán a hovno napiše, bože bože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 t\y vew bady chlastal pilsnere urquele to je voltu v těch 6ti pifech Zdar Borgino ty dědku kde je ti pořád konééééééééc ? --- --- no zatím je mě konec v Práglu acle schyluje se ke změně -_- -_- -_- jak se daří ? jooo tak v pondělí su v praglu taky, kdyby jste mě náhodou hledali, budu v pavilónu opic jinak pohoda jazz borgii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 kochták tu čumí jak pejsek jonatán a hovno napiše, bože bože to je celej on se musí pořádně nasosnót aby mu to kecalo lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 t\y vew bady chlastal pilsnere urquele to je voltu v těch 6ti pifech Zdar Borgino ty dědku kde je ti pořád konééééééééc ? --- --- no zatím je mě konec v Práglu acle schyluje se ke změně -_- -_- -_- jak se daří ? jooo tak v pondělí su v praglu taky, kdyby jste mě náhodou hledali, budu v pavilónu opic jinak pohoda jazz borgii no jestli budeš až do večera tak můžem splknout naživo jinak u mě už opět též, jen chystám ze pár radikálních změn ale všecky budou tak nějak na pohodu a hlavně pro ještě větší pohodu :prc: :prc: lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 jen si vrzni, jen si vrzni, spojenci jsou v plzni lol lol ja to jebóóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no jestli budeš až do večera tak můžem splknout naživo jinak u mě už opět též, jen chystám ze pár radikálních změn ale všecky budou tak nějak na pohodu a hlavně pro ještě větší pohodu :prc: :prc: lol no budu se snažiti vykopat z praglu kolem 12h abych se neucpal na jižní spojce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 borgi co zas planuješ, snad se nestěhujeě kajsik do Aša či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no jestli budeš až do večera tak můžem splknout naživo jinak u mě už opět též, jen chystám ze pár radikálních změn ale všecky budou tak nějak na pohodu a hlavně pro ještě větší pohodu :prc: :prc: lol no budu se snažiti vykopat z praglu kolem 12h abych se neucpal na jižní spojce a safra to budu ještě hoknit ....... škoda ..... jižní spojka je trága Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs Jj, mosím vyšmodrchat ze skříně tepláky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 borgi co zas planuješ, snad se nestěhujeě kajsik do Aša či co nene ........... naopak .......... směřuju tam kde mi je nejlépe lol lol lol a taky trochu tam kam mě táhne bussines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs Jj, mosím vyšmodrchat ze skříně tepláky... není nad flanel lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs Jj, mosím vyšmodrchat ze skříně tepláky... Zdar Lubo ...... jo tepláky tak ty sem jěště nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 borgi co zas planuješ, snad se nestěhujeě kajsik do Aša či co nene ........... naopak .......... směřuju tam kde mi je nejlépe lol lol lol a taky trochu tam kam mě táhne bussines to říkám furt ostrava je ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs Jj, mosím vyšmodrchat ze skříně tepláky... není nad flanel lol ještě rožový kožich Leoše Mareše :smich: :smich: :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Veo sem dneska menil prkynko na hajzlu,lahudka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 není nad flanel lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 borgi co zas planuješ, snad se nestěhujeě kajsik do Aša či co nene ........... naopak .......... směřuju tam kde mi je nejlépe lol lol lol a taky trochu tam kam mě táhne bussines to říkám furt ostrava je ostrava Tak tam mi stačí příbuzenstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky