Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

t\y vew bady chlastal pilsnere urquele to je voltu v těch 6ti pifech lol

Zdar Borgino ty dědku kde je ti pořád konééééééééc ? -_- --- ---

no zatím je mě konec v Práglu acle schyluje se ke změně -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-:palec2:lol jak se daří ?

Editováno: , autor: Borg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no zatím je mě konec v Práglu acle schyluje se ke změně -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-:palec2:lol jak se daří ?

jooo tak v pondělí su v praglu taky, kdyby jste mě náhodou hledali, budu v pavilónu opic lol jinak pohoda jazz borgii ;)

Odkaz ke komentáři

jooo tak v pondělí su v praglu taky, kdyby jste mě náhodou hledali, budu v pavilónu opic lol jinak pohoda jazz borgii ;)

no jestli budeš až do večera tak můžem splknout naživo :palec2: jinak u mě už opět též, jen chystám ze pár radikálních změn ale všecky budou tak nějak na pohodu a hlavně pro ještě větší pohodu :prc: :prc: :prc: :prc: lol lol lol

Odkaz ke komentáři

no jestli budeš až do večera tak můžem splknout naživo :palec2: jinak u mě už opět též, jen chystám ze pár radikálních změn ale všecky budou tak nějak na pohodu a hlavně pro ještě větší pohodu :prc: :prc: :prc: :prc: lol lol lol

no budu se snažiti vykopat z praglu kolem 12h abych se neucpal na jižní spojce :(

Odkaz ke komentáři

no budu se snažiti vykopat z praglu kolem 12h abych se neucpal na jižní spojce :(

a safra to budu ještě hoknit ....... škoda ..... jižní spojka je trága :kuk:

Odkaz ke komentáři

vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs :D

Jj, mosím vyšmodrchat ze skříně tepláky... lol

Zdar Lubo ...... jo tepláky tak ty sem jěště nenašel lol

Odkaz ke komentáři

vysočina hlasí zima jak v ruském špatném filmu, ráno budou všechny kočky mít zamrzlé víte co, není zimní směs :D

Jj, mosím vyšmodrchat ze skříně tepláky... lol

není nad flanel lol lol

ještě rožový kožich Leoše Mareše :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

borgi co zas planuješ, snad se nestěhujeě kajsik do Aša či co :o

nene ........... naopak .......... směřuju tam kde mi je nejlépe lol lol lol lol lol lol a taky trochu tam kam mě táhne bussines :palec2:

to říkám furt ostrava je ostrava :smich:

Tak tam mi stačí příbuzenstvo lol:palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...