kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ja pam,voe co tam delas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Bry pondelni.... tfuj nazdar vozralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To asi zase blila akce co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Bry pondelni.... tfuj nazdar vozralo ty voe zdar-prej nemuzu ridim jajks dojel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 ty voe zdar-prej nemuzu ridim jajks dojel? jel jsem az rano tak ze v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To asi zase blila akce co? no lehce jsme zase ochutnavali-kdyz s nim se nekde potkat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 ty voe zdar-prej nemuzu ridim jajks dojel? jel jsem az rano tak ze v pohode no hele fotky jsem uz videl..... no co ti budu povidat.... bud dnes odpo nebo zaftra rano sem neco kopnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no hele fotky jsem uz videl..... no co ti budu povidat.... bud dnes odpo nebo zaftra rano sem neco kopnu to jsem na to zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Brý ránko všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no hele fotky jsem uz videl..... no co ti budu povidat.... bud dnes odpo nebo zaftra rano sem neco kopnu to jsem na to zvedavej NO to sem taky zvedavej..Jiriku,Ty jsi delal reditelskyho jo v sobotu? Taky preju peknej den fsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 NO to sem taky zvedavej..Jiriku,Ty jsi delal reditelskyho jo v sobotu?Taky preju peknej den fsem... jj delal ale bylo hodne veselo...hlavne kdyz jsem potkal Ovidiuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Brý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 NO to sem taky zvedavej..Jiriku,Ty jsi delal reditelskyho jo v sobotu?Taky preju peknej den fsem... jj delal ale bylo hodne veselo...hlavne kdyz jsem potkal Ovidiuse NO to mi muze bejt jasny.. Hochu,ja docetl tu zpravu a byl sem tuhej..Ze je tam Ovidius,sem si precetl az rano.. Zdarec Peto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 NO to sem taky zvedavej..Jiriku,Ty jsi delal reditelskyho jo v sobotu?Taky preju peknej den fsem... jj delal ale bylo hodne veselo...hlavne kdyz jsem potkal Ovidiuse NO to mi muze bejt jasny.. Hochu,ja docetl tu zpravu a byl sem tuhej..Ze je tam Ovidius,sem si precetl az rano.. Zdarec Peto.. jo tam se nas melo sejit vic.... bych asi zabloudil i u baru..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám že s váma budu muset někdy trochu popít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 NO to mi muze bejt jasny.. Hochu,ja docetl tu zpravu a byl sem tuhej..Ze je tam Ovidius,sem si precetl az rano.. Zdarec Peto.. ale s tebou jako ja asi prestanu kamaradit...nechces semnou nikdy nikam jit...vzdycky mas plno reci jen kdyz jsem hodne daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám že s váma budu muset někdy trochu popít to bys mel pane...myslim ze na besidce je vic nez dobra prilezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 standartni odpoved: ja uz nepiju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám že s váma budu muset někdy trochu popít to bys mel pane...myslim ze na besidce je vic nez dobra prilezitost A může se besídky zůčastnit normální smrtelník(nečlen OC)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám že s váma budu muset někdy trochu popít to bys mel pane...myslim ze na besidce je vic nez dobra prilezitost A může se besídky zůčastnit normální smrtelník(nečlen OC)? jj i takovy tam jezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám že s váma budu muset někdy trochu popít to bys mel pane...myslim ze na besidce je vic nez dobra prilezitost A může se besídky zůčastnit normální smrtelník(nečlen OC)? jj i takovy tam jezdi Bezva,to jsem chtěl slyšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Bezva,to jsem chtěl slyšet jedine by byl asi problem kdyby bylo vyprodano ale myslim ze to se nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 NO to mi muze bejt jasny.. Hochu,ja docetl tu zpravu a byl sem tuhej..Ze je tam Ovidius,sem si precetl az rano.. Zdarec Peto.. ale s tebou jako ja asi prestanu kamaradit...nechces semnou nikdy nikam jit...vzdycky mas plno reci jen kdyz jsem hodne daleko Ale kulovy vole.. Dyt sme se tam potkali,akorat sem byl reditelskej ten vecer...Dyt si vzpomen,jak sem v sobotu dopoledne vypadal,kdyz jsi prijel.. Sem mel co delat nejen s tema kabelama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ale kulovy vole.. Dyt sme se tam potkali,akorat sem byl reditelskej ten vecer...Dyt si vzpomen,jak sem v sobotu dopoledne vypadal,kdyz jsi prijel.. Sem mel co delat nejen s tema kabelama.. no proste je to spatny s tebou...dokonce bych rekl hodne spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ale kulovy vole.. Dyt sme se tam potkali,akorat sem byl reditelskej ten vecer...Dyt si vzpomen,jak sem v sobotu dopoledne vypadal,kdyz jsi prijel.. Sem mel co delat nejen s tema kabelama.. no proste je to spatny s tebou...dokonce bych rekl hodne spatny Aaaaaale nestras kudlakova.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky