Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahojda loupežníci ;)

Koukám, že někteří měli docela náročný víkend -_--_--_-

Zdravicko..

No to mas recht..a nekteri meli narocnej jen patek a byli vyrizeni pomalu na celej vikend... ;)-_- -_- -_-

Vloženo
Ahojda loupežníci ;)

Zdravicko..

No to mas recht..a nekteri meli narocnej jen patek a byli vyrizeni pomalu na celej vikend... ;)-_- -_- -_-

Tak já jsem jeden z těch,kteří měli náročnej jak pátek tak sobotu,jeden den kalba v Pardubicích,druhej den kalba v Práglu

Vloženo
Ahojda loupežníci ;)

Zdravicko..

ty voe ty jsi byl narvanej jak igelitka...ale ze to vzdas takhle v sobotu jsem necekal!!! lollol

Vloženo
Bíra bys neměl?

Neééé :p Tohle v práci nevedem :p

Že se nestydíš takhle po poledni chlemtat pivisko

stydím,ale když mě to pivisko taaak chutná.....Ty bláho,možná už jsem alkoholik

Vloženo
stydím,ale když mě to pivisko taaak chutná.....Ty bláho,možná už jsem alkoholik

No pokud jsi alkoholik, tak to jsi nemocný a v tom případě už je to pivo považováno za medikament, takže zde něco z lékárničky:

-_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-

Vloženo
by me zajimalo co na tom chlastu porad vidite.... :t treba ja sem to jeste nenasel a tak porad hledam.... -_-

Tak hledej poradne.. ;) aby ses nekde nesek pak.. :D

Vloženo
by me zajimalo co na tom chlastu porad vidite.... :t treba ja sem to jeste nenasel a tak porad hledam.... -_-

Jej ja uz se sek...... lol

Vloženo

Jej ja uz se sek...... lol

Jo jo, Baui povídal... lol

Vloženo
Ahojda loupežníci ;)

Zdravicko..

ty voe ty jsi byl narvanej jak igelitka...ale ze to vzdas takhle v sobotu jsem necekal!!! lollol

NO jako igelitka z Lidlu... :D Hele ja si taky myslel,ze to zvladnu,ale pak sem se rozvalil u bedny na zem,prehoupla se desata a padlo to na me vole... A pak sem byl tuhej ve vterine..Spachame neco jinyho.. ;)

2ovidius: Zase,chybama se clovek uci vid.. :Dlol lol

Vloženo
Ja pam,voe co tam delas?

ále byl jsem se podívat na baráček za 50 milionku, a to prosím pouze stavba pro 2 lidi :feve:

ty ve o ten by jsem se chtel teda starat. Vyhozeny penize

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...