FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahojda loupežníci Koukám, že někteří měli docela náročný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahojda loupežníci Koukám, že někteří měli docela náročný víkend Zdravicko.. No to mas recht..a nekteri meli narocnej jen patek a byli vyrizeni pomalu na celej vikend... -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahojda loupežníci Koukám, že někteří měli docela náročný víkend Zdravicko.. No to mas recht..a nekteri meli narocnej jen patek a byli vyrizeni pomalu na celej vikend... -_- Tak já jsem jeden z těch,kteří měli náročnej jak pátek tak sobotu,jeden den kalba v Pardubicích,druhej den kalba v Práglu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahojda loupežníci Koukám, že někteří měli docela náročný víkend Zdravicko.. No to mas recht..a nekteri meli narocnej jen patek a byli vyrizeni pomalu na celej vikend... -_- ty voe ty jsi byl narvanej jak igelitka...ale ze to vzdas takhle v sobotu jsem necekal!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Takze Sicile se nekonala jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Takze Sicile se nekonala jo? Zdar Kochťajs, už máš nachystanou lavičku na odvoz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Lavicka je ready Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Lavicka je ready Tak to je good. Jináč mám poo, jdu vařit cofee, kdo si dá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Uz si davam teee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Uz si davam teee Tak ti dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Lavicka je ready Tak to je good. Jináč mám poo, jdu vařit cofee, kdo si dá? Bíra bys neměl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Bíra bys neměl? Neééé Tohle v práci nevedem Že se nestydíš takhle po poledni chlemtat pivisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Bíra bys neměl? Neééé Tohle v práci nevedem Že se nestydíš takhle po poledni chlemtat pivisko stydím,ale když mě to pivisko taaak chutná.....Ty bláho,možná už jsem alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 stydím,ale když mě to pivisko taaak chutná.....Ty bláho,možná už jsem alkoholik No pokud jsi alkoholik, tak to jsi nemocný a v tom případě už je to pivo považováno za medikament, takže zde něco z lékárničky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 ne mozna,ale urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Sakra,přijdu sem zdravej a odcházím jako alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Sakra,přijdu sem zdravej a odcházím jako alkoholik Jj, tady je to strašná sebranka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 by me zajimalo co na tom chlastu porad vidite.... treba ja sem to jeste nenasel a tak porad hledam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 by me zajimalo co na tom chlastu porad vidite.... treba ja sem to jeste nenasel a tak porad hledam.... Tak hledej poradne.. aby ses nekde nesek pak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 by me zajimalo co na tom chlastu porad vidite.... treba ja sem to jeste nenasel a tak porad hledam.... Tak hledej poradne.. aby ses nekde nesek pak.. Jej ja uz se sek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 by me zajimalo co na tom chlastu porad vidite.... treba ja sem to jeste nenasel a tak porad hledam.... Tak hledej poradne.. aby ses nekde nesek pak.. Jej ja uz se sek...... Jo jo, Baui povídal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ja pam,voe co tam delas? ále byl jsem se podívat na baráček za 50 milionku, a to prosím pouze stavba pro 2 lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 no vecer prihodim foto at je cemu se chechtat jo a Baui, co jsi to tam mel za kamaradky? si mi je ani nechtel ukazat co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahojda loupežníci Koukám, že někteří měli docela náročný víkend Zdravicko.. No to mas recht..a nekteri meli narocnej jen patek a byli vyrizeni pomalu na celej vikend... -_- ty voe ty jsi byl narvanej jak igelitka...ale ze to vzdas takhle v sobotu jsem necekal!!! NO jako igelitka z Lidlu... Hele ja si taky myslel,ze to zvladnu,ale pak sem se rozvalil u bedny na zem,prehoupla se desata a padlo to na me vole... A pak sem byl tuhej ve vterine..Spachame neco jinyho.. 2ovidius: Zase,chybama se clovek uci vid.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ja pam,voe co tam delas? ále byl jsem se podívat na baráček za 50 milionku, a to prosím pouze stavba pro 2 lidi ty ve o ten by jsem se chtel teda starat. Vyhozeny penize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky