baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Cago Spidi..No vida,jak to z toho Jirky leze..Se bojej,aby jim toho Rooma nekde nerozvesil.. lolUz mas kola Spidaku? to me nejakym skolenim asi nenaucej jak ho nezrusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jo tak ty na to jdes takhle.. Jako je fakt,ze jako rodinny auto je ten periver lepsi..Ale pak ty 18" a uplne na zem nevim nevim...Aby si pak prcek nyvklepal zuby driv,nez mu narostou.. lol No to je to, proč to asi budou maximálně 17" a s tím ponížení to nebude taky tak velký... JA vim,to si psal,ale je to skoda vid.. Ale jako zase kdyz tomu trochu poputis strenky,tak to bude i na 17" dobry.. @baurak: To je mi jasny,ale treba si to myslej vid.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 (editace) Jdu se nadlabnout panove..Tak zatim.. Editováno: 3. Říjen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Po o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 sem se zase nazral, ani kutalet se mi nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 @baurak: To je mi jasny,ale treba si to myslej vid.. lol no mozny to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Ty woe,tak to sme na tom stejne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 @baurak: To je mi jasny,ale treba si to myslej vid.. lol no mozny to je No tak to vidis..A jak se tim tam paci po par prvnich dnech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Zdravim všetkych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Zdravim všetkych Zdarec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 @baurak: To je mi jasny,ale treba si to myslej vid.. lol no mozny to je No tak to vidis..A jak se tim tam paci po par prvnich dnech? ale tak snad by to melo nejak fungovat...musim si zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 @baurak: To je mi jasny,ale treba si to myslej vid.. lol no mozny to je No tak to vidis..A jak se tim tam paci po par prvnich dnech? ale tak snad by to melo nejak fungovat...musim si zvyknout Tak snad..Otazka je taky,jestli si chces zvyknout... A co kolegyne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tak snad..Otazka je taky,jestli si chces zvyknout... A co kolegyne? jj zvyknout si chci urcite...jinak musim rict ze par zajimavych objektu uz jsem po firme videl.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Dobrej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Dobrej večír ahoj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Dobrej večír ahoj :-) Jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jak se vede? ale jo docela to jde...jak u tebe??:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Jak se vede? ale jo docela to jde...jak u tebe??:-) sice pracovně ale dobře.. Nemůžu si stěžovat.. Hlavně už se nemůžu dočkat besídky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 sice pracovně ale dobře.. Nemůžu si stěžovat.. Hlavně už se nemůžu dočkat besídky ty jsi ted v praci jo?? tak to nezavidim...jj besidka uz by mohla byt to je pravda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 sice pracovně ale dobře.. Nemůžu si stěžovat.. Hlavně už se nemůžu dočkat besídky ty jsi ted v praci jo?? tak to nezavidim...jj besidka uz by mohla byt to je pravda :-) jojo v práci.. dodělávám nějaké resty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 jojo v práci.. dodělávám nějaké resty... a tak to je mrzute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 My jsme s bruderem v real hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 My jsme s bruderem v real hospodě a to se nekdo ma...ja byl vcera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dobre rano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky