Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Není zač, hlavně že pomohlo ;)

Baže, na jaře to jde na oktu... :palec2:

...kotouče mě na tom přežijou :)

Myslis ty zadni,co tam sou? :smich: :smich:

Ty voe :D ty už sou na seznamu ohrožených. Včera jsem chtěl přibrzdit ručkou a nic. Teď by mi měl dát Radek snad peníze tak je asi objednám.

Do zatacky sis chtel pribrzdit jo? lol Aby si nedopad jak Viktor,jak tenkrat hodil Vectru na strechu u Termita.. lol Mel by Ti je dat jo?Prodal motorku,nebo co? :D A jaky das?Obyc a k nim premiery?

Vloženo
Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy :)

Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? :D Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? :D

Vloženo
Vsici tu cumime a nikdo nic nepise..No co to je toto? :D :D :D

Ty jane, chystám se dom z práce... :p

Si byl nahatej a voblikal ses,ze ti to tak trvalo ne? lol lol lol

Se nekdo ma ty voe... :feve:

Vloženo

Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? :D Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? :D

No :D:D

Vloženo

No ale já se jdu vrtat ve vršovické šestce, to je jak z práce do práce... ;)

V cem ze se des vratat? :kuk:

Tome a vis,kterej den tam pojedes?

Vloženo
JO taaak,tak to jo.. :palec2. Vrsovicka sestka,to zni neznalymu cloveku skoro jak Klapzubova jedenactka... :Dlol

To mě bylo jasný... lol No nic, pádím, zatial čus... -_-

Vloženo

No ale já se jdu vrtat ve vršovické šestce, to je jak z práce do práce... ;)

V cem ze se des vratat? :kuk:

Tome a vis,kterej den tam pojedes?

Den ještě nevím.

Já byl v obraze :) Teď nabíraj Spidi strojvedoucí, neláká tě to?

Vloženo
JO taaak,tak to jo.. :palec2. Vrsovicka sestka,to zni neznalymu cloveku skoro jak Klapzubova jedenactka... :Dlol

To mě bylo jasný... lol No nic, pádím, zatial čus... -_-

;) Oki,tak se zatial mej.. -_-

Vloženo

klido, krom středy... nebo jestli zase spíš v pizzerii tak to tam nějak dostanu :D

Vloženo

klido, krom středy... nebo jestli zase spíš v pizzerii tak to tam nějak dostanu :D

Cago Martas..Hele uvidime,az se to bude blizit a kdyztak si zavolame..Ale zase pres koleno to lamat nebudeme..Jako tejdem sem tejden tam..Ja uz to nejak vydrzim.. ;)lol

Vloženo

Cago Martas..Hele uvidime,az se to bude blizit a kdyztak si zavolame..Ale zase pres koleno to lamat nebudeme..Jako tejdem sem tejden tam..Ja uz to nejak vydrzim.. ;)lol

jasný ;) on už je zmerčil i otec tak se ptal jestli je mám navíc, že si je dá na auto lol

Vloženo (editace)

jasný ;) on už je zmerčil i otec tak se ptal jestli je mám navíc, že si je dá na auto lol

;) No to je teda pekny.. :) Zadny takovy.. :D :D ;)

edit: za 13 jsou jeho.. lol lol lol

Ba ne nedam.. ;)

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo

Já vím, třeba tady v Brně je 30 lidí podstav, ale s penězma bych na tom asi nebyl nejlíp... ;)

Vloženo

Já vím, třeba tady v Brně je 30 lidí podstav, ale s penězma bych na tom asi nebyl nejlíp... ;)

to každopádně, mám kamaráda co ted "studuje" mašinfíru, a je to docela dlouhej kurz teda, než začnou pořádně jezdit sami

Vloženo
to každopádně, mám kamaráda co ted "studuje" mašinfíru, a je to docela dlouhej kurz teda, než začnou pořádně jezdit sami

Čao Bady, jj, když to dobře jde, tak to trvá něco přes rok, než se sám rozjedeš... ;)

Vloženo

Čao Bady, jj, když to dobře jde, tak to trvá něco přes rok, než se sám rozjedeš... ;)

Jé Spidi, co vláčky?? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...