Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Není zač, hlavně že pomohlo Baže, na jaře to jde na oktu... ...kotouče mě na tom přežijou Myslis ty zadni,co tam sou? :smich: Ty voe ty už sou na seznamu ohrožených. Včera jsem chtěl přibrzdit ručkou a nic. Teď by mi měl dát Radek snad peníze tak je asi objednám. Do zatacky sis chtel pribrzdit jo? Aby si nedopad jak Viktor,jak tenkrat hodil Vectru na strechu u Termita.. Mel by Ti je dat jo?Prodal motorku,nebo co? A jaky das?Obyc a k nim premiery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Včera jsem chtěl přibrzdit ručkou a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Vsici tu cumime a nikdo nic nepise..No co to je toto? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Vsici tu cumime a nikdo nic nepise..No co to je toto? :D Ty jane, chystám se dom z práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Vsici tu cumime a nikdo nic nepise..No co to je toto? :D Ty jane, chystám se dom z práce... Si byl nahatej a voblikal ses,ze ti to tak trvalo ne? lol Se nekdo ma ty voe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? No Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Se nekdo ma ty voe... No ale já se jdu vrtat ve vršovické šestce, to je jak z práce do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Se nekdo ma ty voe... No ale já se jdu vrtat ve vršovické šestce, to je jak z práce do práce... V cem ze se des vratat? Tome a vis,kterej den tam pojedes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 V cem ze se des vratat? Tady v tomhle: http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/749813.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Tak jsem zas doma. Zdravím vespolek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) V cem ze se des vratat? Tady v tomhle: http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/749813.jpg JO taaak,tak to jo.. Vrsovicka sestka,to zni neznalymu cloveku skoro jak Klapzubova jedenactka... Cao beesone... Editováno: 16. Říjen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 JO taaak,tak to jo.. :palec2. Vrsovicka sestka,to zni neznalymu cloveku skoro jak Klapzubova jedenactka... To mě bylo jasný... No nic, pádím, zatial čus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Se nekdo ma ty voe... No ale já se jdu vrtat ve vršovické šestce, to je jak z práce do práce... V cem ze se des vratat? Tome a vis,kterej den tam pojedes? Den ještě nevím. Já byl v obraze Teď nabíraj Spidi strojvedoucí, neláká tě to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 JO taaak,tak to jo.. :palec2. Vrsovicka sestka,to zni neznalymu cloveku skoro jak Klapzubova jedenactka... To mě bylo jasný... No nic, pádím, zatial čus... Oki,tak se zatial mej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? No klido, krom středy... nebo jestli zase spíš v pizzerii tak to tam nějak dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? No klido, krom středy... nebo jestli zase spíš v pizzerii tak to tam nějak dostanu Cago Martas..Hele uvidime,az se to bude blizit a kdyztak si zavolame..Ale zase pres koleno to lamat nebudeme..Jako tejdem sem tejden tam..Ja uz to nejak vydrzim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? No klido, krom středy... nebo jestli zase spíš v pizzerii tak to tam nějak dostanu Cago Martas..Hele uvidime,az se to bude blizit a kdyztak si zavolame..Ale zase pres koleno to lamat nebudeme..Jako tejdem sem tejden tam..Ja uz to nejak vydrzim.. jasný on už je zmerčil i otec tak se ptal jestli je mám navíc, že si je dá na auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 (editace) Na zadek už obyč. Možná pojedu příští týden do Ostravy Tam uz ty dírkovany mit nemusis,vid? Do ostravy jo?By si mi mohl privez zasilku,co? No klido, krom středy... nebo jestli zase spíš v pizzerii tak to tam nějak dostanu Cago Martas..Hele uvidime,az se to bude blizit a kdyztak si zavolame..Ale zase pres koleno to lamat nebudeme..Jako tejdem sem tejden tam..Ja uz to nejak vydrzim.. jasný on už je zmerčil i otec tak se ptal jestli je mám navíc, že si je dá na auto No to je teda pekny.. Zadny takovy.. :D edit: za 13 jsou jeho.. lol Ba ne nedam.. Editováno: 16. Říjen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Já byl v obraze Teď nabíraj Spidi strojvedoucí, neláká tě to? Já vím, třeba tady v Brně je 30 lidí podstav, ale s penězma bych na tom asi nebyl nejlíp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Já byl v obraze Teď nabíraj Spidi strojvedoucí, neláká tě to? Já vím, třeba tady v Brně je 30 lidí podstav, ale s penězma bych na tom asi nebyl nejlíp... to každopádně, mám kamaráda co ted "studuje" mašinfíru, a je to docela dlouhej kurz teda, než začnou pořádně jezdit sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 to každopádně, mám kamaráda co ted "studuje" mašinfíru, a je to docela dlouhej kurz teda, než začnou pořádně jezdit sami Čao Bady, jj, když to dobře jde, tak to trvá něco přes rok, než se sám rozjedeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Ahoj všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 to každopádně, mám kamaráda co ted "studuje" mašinfíru, a je to docela dlouhej kurz teda, než začnou pořádně jezdit sami Čao Bady, jj, když to dobře jde, tak to trvá něco přes rok, než se sám rozjedeš... Jé Spidi, co vláčky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky