Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe?
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? cau...ja jdu ted za sefem, pak mam nejaky sezeni s jednou pani od nas z firmy a pak musim vyridit dva problemy po praze...tak ze doufam klidnej patek
Martyp Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? cau...ja jdu ted za sefem, pak mam nejaky sezeni s jednou pani od nas z firmy a pak musim vyridit dva problemy po praze...tak ze doufam klidnej patek Caues.. NO ja treba ted jedu prezout dve firemni auta na zimaky... Je to nejvetsi vose,obstrukce s gumama,jak krava,sachy hadr..Jinak je patek,tekze se tesim,az odtud vypadnu a o vikendu mam o cem premyslet. V pondli se musim spojit s tim chlapikem ohledne novy prace..
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Caues..NO ja treba ted jedu prezout dve firemni auta na zimaky... Je to nejvetsi vose,obstrukce s gumama,jak krava,sachy hadr..Jinak je patek,tekze se tesim,az odtud vypadnu a o vikendu mam o cem premyslet. V pondli se musim spojit s tim chlapikem ohledne novy prace.. tak to poradni promysli at dobre vyberes pane... a hlavne at dobre prezujes...:-) musim na chvilku zmizet
Tomáš Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Zdarec Hlavně se člověk celý týden těší jak má být o víkendu hezky a dneska zas hlásí něco jinýho
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu Tak to já mám dneska volníčko
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu Tak to já mám dneska volníčko no ja uz jenom hodinku
Spidi Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Zdarec Hlavně se člověk celý týden těší jak má být o víkendu hezky a dneska zas hlásí něco jinýho Čao Tome, jj, nápodobně, myslel jsem, že si užijeme o víkendu aspoň trochu sluníčka a zase lejno... Ale posunuli to na pondělí, takže v pondělí nejdu do práce, stejně by to tam byl vopruz jak gatě
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Vloženo 26. Říjen 2007 Tak většina plánovaného splněna, chybí už jen drobnosti
Gluck202 Vloženo 27. Říjen 2007 Vloženo 27. Říjen 2007 Zdravim. Sobota. Leje. Ja zase v praci. . stoji to za hovno.jeste ze existuji auta.i ve spatnem pocasi dokazou zlepsit naladu
Doporučené příspěvky