Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nazdar panove...tak jak se vede??

Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? :palec2:

Vloženo

Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? :palec2:

cau...ja jdu ted za sefem, pak mam nejaky sezeni s jednou pani od nas z firmy a pak musim vyridit dva problemy po praze...tak ze doufam klidnej patek

Vloženo

cau...ja jdu ted za sefem, pak mam nejaky sezeni s jednou pani od nas z firmy a pak musim vyridit dva problemy po praze...tak ze doufam klidnej patek

Caues..

NO ja treba ted jedu prezout dve firemni auta na zimaky... :( Je to nejvetsi vose,obstrukce s gumama,jak krava,sachy hadr..Jinak je patek,tekze se tesim,az odtud vypadnu a o vikendu mam o cem premyslet. V pondli se musim spojit s tim chlapikem ohledne novy prace..

Vloženo
Caues..

NO ja treba ted jedu prezout dve firemni auta na zimaky... :( Je to nejvetsi vose,obstrukce s gumama,jak krava,sachy hadr..Jinak je patek,tekze se tesim,az odtud vypadnu a o vikendu mam o cem premyslet. V pondli se musim spojit s tim chlapikem ohledne novy prace..

tak to poradni promysli at dobre vyberes pane... a hlavne at dobre prezujes...:-)

musim na chvilku zmizet

Vloženo
Tak vyřizovačky mám za sebou -_-;)

jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu

Tak to já mám dneska volníčko ;)

Vloženo
Tak vyřizovačky mám za sebou -_-;)

jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu

Tak to já mám dneska volníčko ;)

no ja uz jenom hodinku ;)

Vloženo
Zdarec ;) Hlavně se člověk celý týden těší jak má být o víkendu hezky a dneska zas hlásí něco jinýho :kuk:

Čao Tome, jj, nápodobně, myslel jsem, že si užijeme o víkendu aspoň trochu sluníčka a zase lejno... <_< Ale posunuli to na pondělí, takže v pondělí nejdu do práce, stejně by to tam byl vopruz jak gatě lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...