baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? cau...ja jdu ted za sefem, pak mam nejaky sezeni s jednou pani od nas z firmy a pak musim vyridit dva problemy po praze...tak ze doufam klidnej patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 nazdar panove...tak jak se vede?? Zdar Jiří, celkem to de zrovna se chystám zajet něco vyřídit a pak pořešit něco málo na autě. A jak u Tebe? cau...ja jdu ted za sefem, pak mam nejaky sezeni s jednou pani od nas z firmy a pak musim vyridit dva problemy po praze...tak ze doufam klidnej patek Caues.. NO ja treba ted jedu prezout dve firemni auta na zimaky... Je to nejvetsi vose,obstrukce s gumama,jak krava,sachy hadr..Jinak je patek,tekze se tesim,az odtud vypadnu a o vikendu mam o cem premyslet. V pondli se musim spojit s tim chlapikem ohledne novy prace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Caues..NO ja treba ted jedu prezout dve firemni auta na zimaky... Je to nejvetsi vose,obstrukce s gumama,jak krava,sachy hadr..Jinak je patek,tekze se tesim,az odtud vypadnu a o vikendu mam o cem premyslet. V pondli se musim spojit s tim chlapikem ohledne novy prace.. tak to poradni promysli at dobre vyberes pane... a hlavne at dobre prezujes...:-) musim na chvilku zmizet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 tak uz jsem zase tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Zdarec Hlavně se člověk celý týden těší jak má být o víkendu hezky a dneska zas hlásí něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu Tak to já mám dneska volníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Tak vyřizovačky mám za sebou jj ja taky...i obed uz mam za sebou...tak ted uz jen chvilku v praci a jdu domu Tak to já mám dneska volníčko no ja uz jenom hodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Zdarec Hlavně se člověk celý týden těší jak má být o víkendu hezky a dneska zas hlásí něco jinýho Čao Tome, jj, nápodobně, myslel jsem, že si užijeme o víkendu aspoň trochu sluníčka a zase lejno... Ale posunuli to na pondělí, takže v pondělí nejdu do práce, stejně by to tam byl vopruz jak gatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Tak většina plánovaného splněna, chybí už jen drobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 ahoojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Nazdárek -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Hola hej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 hej hola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 hola, hola, heja hola jak se vede pánové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 ahoojky Vše nej k narozeninám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 bré ránko dáme kafi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 ahooooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Zdravim. Sobota. Leje. Ja zase v praci. . stoji to za hovno.jeste ze existuji auta.i ve spatnem pocasi dokazou zlepsit naladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky