abado Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 zdareec..posilali ste nekdo uz dopravni sluzbu kola..? myslim jakoze dhl ci ppl..atd...? mate nejake zkusenosti..? nevite kolik by stalo poslat 5 obutych kol..??300 km daleko..diky za kazdu radu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 zdarek me posilali gumy pomoci DDP jestli sme to nepokurvil a stalo me to 600 kabli a vzdalenost myslim 200km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 zdareec..posilali ste nekdo uz dopravni sluzbu kola..? myslim jakoze dhl ci ppl..atd...? mate nejake zkusenosti..? nevite kolik by stalo poslat 5 obutych kol..??300 km daleko..diky za kazdu radu:) A co si to treba cca scitnout na DHL.CZ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 zdareec..posilali ste nekdo uz dopravni sluzbu kola..? myslim jakoze dhl ci ppl..atd...? mate nejake zkusenosti..? nevite kolik by stalo poslat 5 obutych kol..??300 km daleko..diky za kazdu radu:) A co si to treba cca scitnout na DHL.CZ??? a co treba... no nic..sem se dibal na ppl...jenze nekdo rika ze ty dopravni sluzby se ktomu nechovaji dobre..viis..?!..a tak se ptam vas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ja posilal 4 disky v krabicich do ostravy pres Ceskou postu..z tech 4 krabic jsem udelal 2 baliky s udanou hodnotou...Dosly v pohode do 5 prac. dni,byly pojisteny na 12 000 a stalo to tusim tenkrat do 600KC..Na DHL a PPL sem koukal i volal taky a tam mi rekli,ze se mi to nevyplati,ze to nedelaji atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ja posilal 4 disky v krabicich do ostravy pres Ceskou postu..z tech 4 krabic jsem udelal 2 baliky s udanou hodnotou...Dosly v pohode do 5 prac. dni,byly pojisteny na 12 000 a stalo to tusim tenkrat do 600KC..Na DHL a PPL sem koukal i volal taky a tam mi rekli,ze se mi to nevyplati,ze to nedelaji atd... jo dik.. tak "on" to nakonec neposle... tak si udelam vylet..300km tam a 300 zpet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomica Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 pres ppl bych nikdy nic neposilal dyz sem videl jak se tam chovali k televizim tak si myslim ze by zku*vili i ty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 tak jsem hledal a našel jsem tenhle ceník http://www.ppl.cz/produkty_cenik.asp?s=cennor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.