Přejít na obsah

S8 - dražba

TomasB

Doporučené příspěvky

řadíš padlama pod volantem

jasně F1

TomasB: mudrovat u RS6 nad spotřebou je trochu mimo, ne ?

jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama.

na rozjezd mozna ale pak uz nemas s manualem sanci

Odkaz ke komentáři

na rozjezd mozna ale pak uz nemas s manualem sanci

tuším u té S8 manuál x tiptr. je na 100ku rozdíl asi 1,5 s ve prospěch manuálu.

Odkaz ke komentáři

jasně F1

vetsina asi jo, protoze je to pohodlnejsi a vidim to treba u nas, pro tatu je to treba v zacpach pohodlnejsi, taky uz ma nejaky leta(ale taky 13,5l/100km prumerna spotreba po meste- 3.0TDI)

ale porad je to priplatkova vybava, takze urcite lze nalezt ojety, nadupany a v manualu

S8 se delala v manualu?

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

jasně F1

vetsina asi jo, protoze je to pohodlnejsi a vidim to treba u nas, pro tatu je to treba v zacpach pohodlnejsi, taky uz ma nejaky leta(ale taky 13,5l/100km prumerna spotreba po meste- 3.0TDI)

ale porad je to priplatkova vybava, takze urcite lze nalezt ojety, nadupany a v manualu

S8 se delala v manualu?

jedině tak na ty zácpy to pochopím, ale jinak mi hlava nebere, že to někoho baví a jeětě je ochoten za to připlatit :wacko:

Zácpy ale řeším tak, že pokud možno se snažím furt jet na 1 nebo 2 na volnoběh.

Já si to bez kvedlání fakt neumím představit, bo mně to baví.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

Ja treba osobne ve svym slabym aute klacek rad, ale kdyz jsem jeden cas jezdil s V6 s automatem, byla to bomba, s tim vykonem je to idealni kombinace. Jen to holt zralo 14l :)

já jsem jezdil z kámošovým 2,0 v automatu, a byl jsem z toho vyloženě nešťastný, ale on zas na to nedá dopustit, že není nad automat.

Odkaz ke komentáři

to o tom, ze by se melo jezdit volne s automatem pisou v manualu k autu. ale nikde jsem nenasel, ze by nemel rad razantni jizdu, zvlast, kdyz ma polohu "S" a dava se do RS6 a S8.

ad olej- jenom blazen by daval jinej nez predepsanej, to pak musi pocitat s nakladama na opravu

Odkaz ke komentáři

mimo zaruku asi, ale neslysel jsem o moc vysypanych tiptronicach...

no to je celkem jednoduché, stačí neměnit olej nebo dát jinej a pod. a už je to hotovo.

mimochodem, víme jak to i v servisech chodí. Napíšou a skásnou výměnu a ono hovno. A co jsem tak vybádal, tak neměnit todle jak je předepsáno = rychlá a tutová smrt.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...