jirkaK Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 řadíš padlama pod volantem jasně F1 TomasB: mudrovat u RS6 nad spotřebou je trochu mimo, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 spis ala F1, do F1 to ma pravda jeste trochu daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a tohle je další můj favorit, i když zdaleka nemá tu užitnou hodnotu, jako Avant, zato se však tváří mnohem sportovněji. Aspoň na venek, motor ale za RS6 dost kulhá. Nicméně ročník - cena taky dost dobrý. A je to takový japonský Porsche. http://www.mobile.de/SIDbSC8LfalRfteYETKIP...11111239415244& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a tohle muj(sice prvni co jsem nasel, takze asi ne presne tenhle, ale barva, motor, vse OK). k tomuhle bych se jednou chtel dopracovat http://www.mobile.de/SIDGDEWooH915eGtAJWq....11111239337606& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 nevím, nesedí mi to. Jednak není nad to, moct si sám řadit, druhak větší spotřeba. u RS6 resit spotrebu...trosku mimo misu ne a radit packama pod volantem...libovka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 spis mam pocit, ze je to mysleny jako obecne u automatu, ne u RS6, protoze tam je to opravdu mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a tohle muj(sice prvni co jsem nasel, takze asi ne presne tenhle, ale barva, motor, vse OK). k tomuhle bych se jednou chtel dopracovathttp://www.mobile.de/SIDGDEWooH915eGtAJWq....11111239337606& ty RS4 jsou koukám pěkně drahý. Teda dražší, než RS6. To je divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 to neni divny, RS4 kterou jsem sem dal je modelove novejsi nez RS6 cos dal ty. RS6 ktera bude ve "stejne modelove rade"(doufam, ze me chapes) se jeste neprodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 řadíš padlama pod volantem jasně F1 TomasB: mudrovat u RS6 nad spotřebou je trochu mimo, ne ? jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama. na rozjezd mozna ale pak uz nemas s manualem sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 spis mam pocit, ze je to mysleny jako obecne u automatu, ne u RS6, protoze tam je to opravdu mimo jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama. na rozjezd mozna ale pak uz nemas s manualem sanci tuším u té S8 manuál x tiptr. je na 100ku rozdíl asi 1,5 s ve prospěch manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) řadíš padlama pod volantem jasně F1 TomasB: mudrovat u RS6 nad spotřebou je trochu mimo, ne ? jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama. vetsina asi jo, protoze je to pohodlnejsi a vidim to treba u nas, pro tatu je to treba v zacpach pohodlnejsi, taky uz ma nejaky leta(ale taky 13,5l/100km prumerna spotreba po meste- 3.0TDI) ale porad je to priplatkova vybava, takze urcite lze nalezt ojety, nadupany a v manualu S8 se delala v manualu? Editováno: 4. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) řadíš padlama pod volantem jasně F1 TomasB: mudrovat u RS6 nad spotřebou je trochu mimo, ne ? jak jsem psal, raději si řadím sám(i na rozjezd je to rychlejší než automat) a druhak vyěěí spotřeba, a to v řádu litrů. Prostě automat nechci. Nejvíc mně sere, že většina Audin je tiptr., určitě těch s více kobylama. vetsina asi jo, protoze je to pohodlnejsi a vidim to treba u nas, pro tatu je to treba v zacpach pohodlnejsi, taky uz ma nejaky leta(ale taky 13,5l/100km prumerna spotreba po meste- 3.0TDI) ale porad je to priplatkova vybava, takze urcite lze nalezt ojety, nadupany a v manualu S8 se delala v manualu? jedině tak na ty zácpy to pochopím, ale jinak mi hlava nebere, že to někoho baví a jeětě je ochoten za to připlatit Zácpy ale řeším tak, že pokud možno se snažím furt jet na 1 nebo 2 na volnoběh. Já si to bez kvedlání fakt neumím představit, bo mně to baví. Editováno: 4. leden 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) to je vec nazoru, ne bavi x nebavi. automat je na takovyhle auto super a treba az ti bude o 15let vic, zmenis nazor Editováno: 4. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 mimochodem, když se ten tiptronic vysype, tak to musí být taky zážitek pro šrajtofli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 mimo zaruku asi, ale neslysel jsem o moc vysypanych tiptronicach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 taky jsem někde studoval jak se má správně zacházet s automatem, a tam bylo napsáno, že se tomu ani trochu nelíbí razantní jízda. Teda myšleno velká akcelerace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ja treba osobne ve svym slabym aute klacek rad, ale kdyz jsem jeden cas jezdil s V6 s automatem, byla to bomba, s tim vykonem je to idealni kombinace. Jen to holt zralo 14l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 mimo zaruku asi, ale neslysel jsem o moc vysypanych tiptronicach... no to je celkem jednoduché, stačí neměnit olej nebo dát jinej a pod. a už je to hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ja treba osobne ve svym slabym aute klacek rad, ale kdyz jsem jeden cas jezdil s V6 s automatem, byla to bomba, s tim vykonem je to idealni kombinace. Jen to holt zralo 14l já jsem jezdil z kámošovým 2,0 v automatu, a byl jsem z toho vyloženě nešťastný, ale on zas na to nedá dopustit, že není nad automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 to o tom, ze by se melo jezdit volne s automatem pisou v manualu k autu. ale nikde jsem nenasel, ze by nemel rad razantni jizdu, zvlast, kdyz ma polohu "S" a dava se do RS6 a S8. ad olej- jenom blazen by daval jinej nez predepsanej, to pak musi pocitat s nakladama na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 já jsem jezdil z kámošovým 2,0 v automatu, a byl jsem z toho vyloženě nešťastný, ale on zas na to nedá dopustit, že není nad automat. no jo, to je presne to co rikam, automat jedine na auto s 200+PS nechapu lidi, co si kupujou oktavky v automatech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 mimo zaruku asi, ale neslysel jsem o moc vysypanych tiptronicach... no to je celkem jednoduché, stačí neměnit olej nebo dát jinej a pod. a už je to hotovo. mimochodem, víme jak to i v servisech chodí. Napíšou a skásnou výměnu a ono hovno. A co jsem tak vybádal, tak neměnit todle jak je předepsáno = rychlá a tutová smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 tak pak bych vlitnul na ten servis, protoze kdyz je predepsana vymena a nasel by se tam olej jinej, popr starej, tak to maj na triku oni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.