Palo Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 ja sem pala odmitl a takhle se mi to vraci. chtel byt mym ditetem adoptivnim, ale ja rekl ne, mame maly byt. ale on neeeeetady vidite vysledky...msta je jeho druhe ja Jj Vitto má pravdu, jemu se zdá jeho dvoupatrová vila malá. Co to je 12 místností a čtyřgaráž, že? Chudák Vitto nemá peníze, vždyť nebýt příspěvků nás členů, ani by neměl Octu a vilku, no a o francouzké dovolené na riviéře ani nemluvíme, že Vitto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 no tady je videt jak je palo nastvanej ze proste nejel s nami... sem mu nabozel ze muze, ale svou octou a ve svym stanu, ale on neeeeee panacek chtel byt ve stanu se mnou a zuzkou... 4garaz mame, ale uz jen tri volny mista takze jako co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 jinak milacku az budes na icq ozvi se mi prosim ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 no tady je videt jak je palo nastvanej ze proste nejel s nami...sem mu nabozel ze muze, ale svou octou a ve svym stanu, ale on neeeeee panacek chtel byt ve stanu se mnou a zuzkou... 4garaz mame, ale uz jen tri volny mista takze jako co mam delat? ne ne, o Zuzce tam nebyla řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 jj, tohle svezenicko zavidim...Palo: no, ja mel pocit, ze jsem snad jedinej co jezdi rychle, parkrat jsem to dostal jak tady, tak i na jinych diskuznich forech slušne sežrat Neee ja myslim, ze nejsi rozhodne jedinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 jj, tohle svezenicko zavidim...Palo: no, ja mel pocit, ze jsem snad jedinej co jezdi rychle, parkrat jsem to dostal jak tady, tak i na jinych diskuznich forech slušne sežrat Neee ja myslim, ze nejsi rozhodne jedinej Tady se bavíme o normálních lidech a o lidech, kteří umí řídit, tak nevím co se do toho zapojuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 jj, tohle svezenicko zavidim...Palo: no, ja mel pocit, ze jsem snad jedinej co jezdi rychle, parkrat jsem to dostal jak tady, tak i na jinych diskuznich forech slušne sežrat Neee ja myslim, ze nejsi rozhodne jedinej Tady se bavíme o normálních lidech a o lidech, kteří umí řídit, tak nevím co se do toho zapojuješ? No jako, ze uz sem par takovych mezi Vama videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.