Jeff Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 (editace) Uz jsem pri mem pripadnem nakupu domluveny s jednim clenem fora, timto mu dekuji za pomoc. Jsem z okoli UH. Editováno: 10. leden 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Vznikly nějaký novinky ohledně toho překrytu? Třeba fotky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Na tenhle překryt už jsem se díval a vypadá dost slibně. Jen jsem z něj trochu mimo, protože podle fotky vypadá, že půjde přes černou lištu ( tak jako překryt Elisu ) a když jsem psal prodejci v Olmiku, tak mi odpověděl, že výrobce uvádí, že jde pod lištu. Tak nevím. Chtělo by to vidět naživo. Navíc už mám špatné zkušenosti s překrytem od Elisu a pokud by šel tenhle přes černou lištu ( která by šla dolů ), tak bych si zase užil problému kam s couvacíma senzorama. Počkám, až se objeví nějaká fotečka na auti. Takže, sem s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 pod lištu dělá překlryt MS design(už celkem dlouho a z plastu) tak třeba zkus ten, ale jede zase oto, že předek pod lištu nemá,a to by nevypadalo moc guut bych řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 jj. vím o něm, je tam ale libová cenovka ( plast ), ale nelíbí se mi právě to řešení pod lištu, u podběhů to nevypadá moc good a navíc tam mají přichycení šroubkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 no jo, ale to pujde i přilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 O prekrytu uvazuji, ted mam ale rozdelany predni RS a tak jsem zadni prekryt odsunul do budoucna. Mel jsem celkem podrobnou debatu s prodejcem pres mail. Dulezite veci jsou, ze prekryt se lepi na zadni naraznik, puvodni cerna lista musi pryc, a kdyz by nahodou prekryt nesedel, jakoze podle nej by mel bez problemu sedet, tak se dolicuje. Prekryt je totiz tvoren presne na novy naraznik, takze problem s dolicovavanim by mohl vzniknout napriklad pri montazi na starsi zadni naraznik, ktery muze byt nejakym vlivem mirne zdeformovany. Zasterky je mozne bez problemu pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 koukam ze uz ho nabiti i janko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 konecne to vidim na aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Já vím, že je to mega staré téma, ale snad se tu ještě někdo najde, kdo mi odpoví.. Ještě to pořád dělají v MB s nasazením a nalakováním? Případně kontakt na firmu, která ten nárazník vyrábí? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.