barbarosa Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Všechny Vás zdravím, jsem tady poprvé a snad mi poradíte. Mám octavii 1.6, 74 kw, 2000, a když stojím pravou stranou na chodníku a motor běží na volnoběh je od motoru slyšet takové nepravidelné skřípění něčeho, jako dva plíšky když se třou hranama o sebe. Je to slyšet i za pomalé jízdy v pravém rejdu nebo při rozjezdu když se rozjedu bez plynu. V jednom servisu mi řekly, že by to mohl být naprasklý plech za parohama výfukového potrubí, ktrý je tam místo vlnovce. Ten prý byl u 1.6, 55 kw a u 74 kw jej nahradil nějaký měděný nebo snad mosazný nebo jaký plech. Pokud má někdo nějaké zkušenosti nebo informace, které by mi pomohly budu rád, když je sem napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Taky už jsem opravoval vlnovec, ale u mé 55 kw Octy.Nejlepší je, když lehneš pod auto a zjistíš, kde a jestli ti to opravdu někne fouká, pak to můžeš řešit dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.