Přejít na obsah

Skoda Kodiaq 2024 - Odisli vsetky asistencne systemy

eyeskiller

Doporučené příspěvky

Ono samotne auto je super - velke, komfortne, vyborne na dlhe cesty, dobra vybava, matrixove svetla vyborne, a co pre mna bolo must have je velky kufor a ze zvlada aj autostan na streche, takze cela kempingova vybava sa zmesti do auta aj s rodinou a bikeami. 

Tieto problemy to znechutili trocha, ale nech zaklopem, tak sa to odvtedy nestalo. Este nebudem lamat palicu nad autom a snad este bude sluzit kym neskonci leasing a nevymenim :). 

Verim ze sa ani na vasich uz nebudu zobrazovat chybove

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja som dnes bol vyzdvihnut auto po urgenciách leasingovky na Škodovku o poskytnutí náhradného vozidla. Zrazu bolo auto opravené a vraj problém s asistentami odstránený. Bohužial sme nestíhli servisného technika, ktorý auto príjmal ale vraj nám auto odovzdá jeho kolega. Prišli sme do servisu, kolega o vyriešení problému nič nevedel, odovzdávací protokol nemal ani on a nebol ani v aute. Ale vraj je toto pôrodný problém každej škodovky a povedal, že on by tie auta nechcel predávať ale len servisovať 😃.
Každopádne zatiaľ problém s asistenčnými systémami vyzerá byť ok ale problém s neústalým "havaríným volaním" stále pretváva. Takže zajtra ide auto opäť do servisu a 

zostane tam, pokiaľ nebude všetko vyriešené.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mal som rovnaky problem s asistentami - nefungovali. V servise vybrali poistky a vymazali chyby, a potom bolo ok... Teraz mi volal typek zo servisu, ze uz maju aktualizaciu softweru ktora to riesi a dohodli sme si termin. Takze tento problem bude snad uz nadobro vyrieseny. :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
V 28. 11. 2024 na 13:09, kodiaq2 napsal:

Mal som rovnaky problem s asistentami - nefungovali. V servise vybrali poistky a vymazali chyby, a potom bolo ok... Teraz mi volal typek zo servisu, ze uz maju aktualizaciu softweru ktora to riesi a dohodli sme si termin. Takze tento problem bude snad uz nadobro vyrieseny. :)

Dobrý den, máte prosím už nějaké pozitivnější zprávy/zkušenosti ohledně posledního updatu software v servisu? Případně o dalších svolávačkách. Nechal jsem se zlákat nabídkou,  referenčního vozu.  Ty by se možná dali nazvat ještě i předsériovými. Mám ho v rezervaci, ale když tu čtu že více jste v servisu než jezdíte, tak mě to docela znejistělo.  Podobné diskuze jsou i na německých a UK fórech. Nicméně človek si nedokáže udělat představu, zda je to problém pár kusů nebo tím mohou trpět všechna letos vyrobená auta. 

Editováno: , autor: tomas440
Odkaz ke komentáři

Na fóru to vždycky vypadá horší, než v reálu, protože sem píšou skoro jen lidi, co mají nějaký problém. Já můžu mluvit za sebe a za kamaráda. Kupovali jsme v červenci (převzetí září) a oba nemáme v podstatě žádné problémy, až na občasné odpojení telefonu (android i apple), které se mi zatím stalo 4x za celou dobu. Stačí podržet tlačítko pod velkým displejem, dokud se infotainment nerestartuje. Problém s asistentem jsem zaznamenal jen asi jednou, když byl zamrzlý radar. Po chvíli samo zmizelo. Ale to je asi normální.

Pro zajímavost můžu vypsat verze co mám:

Hardware: H10

Software: 2565

ABT HW: H41

ABT SW: 4043

Odkaz ke komentáři

Ak je to predseriovka,tak by som si nechal updatnut soft. 

Ja som objednával v apríli,dodanie v júni a naposledy som mal problémy v štvrtok. Zamrznuté okno, asistenčné systémy chyby....

V piatok som bol rozumnejší, pred štartom som si očistil sklo...sak načo mi je príplatkove vyhrievanie čelného skla 😉😂 

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, tomas440 napsal:

Dobrý den, máte prosím už nějaké pozitivnější zprávy/zkušenosti ohledně posledního updatu software v servisu? Případně o dalších svolávačkách. Nechal jsem se zlákat nabídkou,  referenčního vozu.  Ty by se možná dali nazvat ještě i předsériovými. Mám ho v rezervaci, ale když tu čtu že více jste v servisu než jezdíte, tak mě to docela znejistělo.  Podobné diskuze jsou i na německých a UK fórech. Nicméně človek si nedokáže udělat představu, zda je to problém pár kusů nebo tím mohou trpět všechna letos vyrobená auta. 

Viac info budem mat koncom tohto tyzdna... Ja som si kupil auto a potom som narazil na toto forum, a tiez som zrazu dostal taky pocit, ze som to kupovat nemal. :) Ako pise @marek_l, tak na foru to vyzera horsie ako v skutocnosti. Ak si vygooglis o inych autach/znackach, tiez najdes kopu problemov a zacnes rozmyslat ci vobec chces nejake auto kupovat. :D U mna to nebolo take zle ako pisu ostatni, a mal som problem s asistentami iba raz. Plus problem s obcasnym vyhadzovanim rychlosti bez zapnuteho pasu - ale to uz viem ze zapnem pas a idem. Takze po prvotnom vyplaseni sa z tohto fora zacinam byt kludnejsi a aj v celku spokojny.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem měl telefon ze servisu, že škoda vydala aktualizaci pro asistenční systémy. Že mám přistavit vozidlo. Na dotaz jestli je to na jeden den, že né, že to může být i přes dva dny. Náhradní auto dostanu. To už neměli odvahu mě tam hnát bez náhrady. 

Tak by mě zajímali co budou 2 dny aktualizovat.

Odkaz ke komentáři

A dobre spravili ze si na to dali dva dni, lebo ich to bude stat kopec nervov. Ja to mam uz za sebou, dali to cca za 5 hod. Sa im to tam cele rozhodilo, museli nanovo nastavovat svetla.. Upgradovali tam celkom dost jednotiek..

My sme len take prve lastovicky, takze to v Skodovke nemaju este vyladene.. Typek v servise vravel ze uz asi ani dalsie auta nebude brat, kym to nevyladia.

Snad uz bude vsetko bez problemov u mna. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...