AgentQ Vloženo 4. Červen 2024 Sdílet Vloženo 4. Červen 2024 Zdravím všechny, netuším jestli někdy někdo něco podobného řešil (nic podobného jsem nenašel) tak to zkouším s novým dotazem. U mého Scouta (3gen Oct.) pod sedačkou řidiče jsou z jednoho kusu plastu 2 mřížkové výduchy. Směřují směrem nahoru a spíš k řidiči než dozadu. Z nějakého důvodu se plast jako takový zahřívá a netuším proč. Koukal jsem do stažené díl. příručky co by tam mohlo z klimy být, ale o tomhle tam není ani zmínka. Jen kudy vede přívod vzduchu směrem dozadu. Netuší někdo čím by to mohlo být? Za možnosti budu vděčný. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 4. Červen 2024 Sdílet Vloženo 4. Červen 2024 To bude zosik ku Cantonu sound systém. Nejaké teplo bude asi v norme z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AgentQ Vloženo 12. Červen 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2024 Tak to mě ani nenapadlo. Díky za odpověď a snad tomu tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.