Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko klubáci nenašel jsem nikde že by měl někdo stejný problém jako já tak proto vytvořím nové téma tak k problému ubývala mi chladící kapalina měl jsem podezření že je to pumpa jelikož se stejně blížila výměna rozvodů tak se rovnou vyměnili rozvody i s pumpou samozřejmě stejně louže pod autem tak jsem šli auto natlakovat a zjistili jsme že za motorem byla prasklá hadička která se ihned vyměnila dva dny byl klid přijdu k autu a pod autem zas louže ale tentokrát neubylo nic z nádobky jinak ta louže je fridex není to čistá voda auto to dělá jen když je studený a stojí nikoliv když je zahřátý a během jízdy a taky jak se tomu zachce třeba dva dny klid a pak zas a takhle furt dokola všiml jsem si že to začne téct spíše když je venku hnusnější počasí a trochu chladno budu rád za každý tip kde by to mohlo být jinak auto normál topí a nepřehřívá se ještě jednou jedná se o škoda superb 1 s motorizací 2.8 v6 142kw rok 2005 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.