Přejít na obsah

klíče a paklíče...

malec

Doporučené příspěvky

Bordel je spíš v tom, že výrobci v klidu prodávají věci co nejsou dotažené do konce. Jako zákazník se ptám jak to, že jde univerzálním klíčem otevřít auto úplně v pohodě? A to jestli se to prodává potají a nebo nějaký borec to dělá otevřeně, tomne moc nezajímá. Problém je to, že jsem si něco koupil a pak si to mám dodělat doma jako za komunistů? fuck

Editováno: , autor: Peterer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaslepíš zámky a rozbijou okno nebo vylomí zaslepku a zničí dveře.To at si radši odemkne a hlavně at za sebou zase zamkne:-)

kdyby se tam chtěl jenom kouknout tak jo a ať za sebou zase pečlivě zamkne :ph34r:

ale když ti něco vezme, tak si policajti asi ani neuplivnou, protože nezjistí žádný poškození na zámku, a těžko jim budeš dokazovat, že si tam to nebo ono měl :(

Odkaz ke komentáři

Takovejch stranek je na netu hafo, tohle je akorat u nas, neni problem objednat toho vyrazne vic, nekolikanasobne vetsi sajty a ceny jsou rozumny, staci chtit :fakac::(

Presne tak ...nasi byvali bratri-soveti...prodavaji na svych webech uni klice na jakykoliv typ auta...a posilaji i na dobirku...takze neni zadny problem mit treba univerzal na BMW.. :blbec::blbec:

Odkaz ke komentáři

Takovejch stranek je na netu hafo, tohle je akorat u nas, neni problem objednat toho vyrazne vic, nekolikanasobne vetsi sajty a ceny jsou rozumny, staci chtit  :fakac:  :(

Presne tak ...nasi byvali bratri-soveti...prodavaji na svych webech uni klice na jakykoliv typ auta...a posilaji i na dobirku...takze neni zadny problem mit treba univerzal na BMW.. :blbec::blbec:

Tak jest :(

Odkaz ke komentáři

No právě, koupíš auto za těžký prachy a ono je tak lehce ukradnutelný!

Pořád se nějak zapomíná, že za možnost použití univ. klíče je zodpovědný pouze výrobce!!! A ne nějaký borec co s tím obchoduje.

A to jsi kde cetl?? :p:p

To jsem nikde nečetl, je to pouze můj naivní názor, že když někdo něco prodává a nechá si za to dobře zaplatit, tak snad za to má i zodpovědnost.

Je mi jasné, že je to taková přetahovačka mezi výrobci a zloději. Jeden něco zlepší a ten druhý to vzápětí překoná. Ale stejně možnost použití univerzálního klíče a ne speciálního? To je podle mně už velký nedostatek.

Já vím jsem naivní, ale sere mně to :fakac:

Odkaz ke komentáři

začínám uvažovat o zaslepení zámků...

No orig zaslepky jsou stejne na hovno jako orig zamky. Mel jsem zaslepku a otevreli mi to pres ni taky. Tak tam ted mam sroub, nahore stocenej a v nem drazku, na to posazenou chromovanou placku od zamku, takze to vypada jako zamek a naproti ve dverich matku a cca 6 cm v prumeru podlozku. Smazka prijde s pajcrem, zacne do toho busit jak hluchej do vrat a ejhle, ono to furt drzi! No a protoze nadelal asi uz dost hluku a mozna auto uz i houka, tak jde o dum dal. Jediny co mam, tak omlaceny to okolo zamku, tak do toho furt busej kreteni! Nic neni dokonaly, ale nic lepsiho jsem nevymyslel zatim!

Odkaz ke komentáři

• o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...