Zdenek Baloun Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července (editace) Dobry den, timto Vas zadam o radu. Vlastni octavii 1.6 MPi (2009, 155 000 km). Po sjezdu z dalnice jsem podradil z 5 na 4 a auto zacalo cukat. Nasladne jsme zpomalil, podradil na 2 auto se rozjelo, ale ztratilo vykon. Ted pri jizde kdyz mam zarazeno za 2 to vubec nechce jet, dostanu vytocim motor na na cca. 2500 ot.je citit cuknuti a auto zacne tahnout. Ale celkove je citit ztrata vykonu a musim motor vice vytacet... Dale se mi objevilo "huceni" v okoli prevodovky /spojky. Po rozjeti to zacne divne hucet, vyslapnu spojku a tak za 3s huceni prestane... Kdyby nekdo vedel co a jak, byl bych Vam moc vdecny... Diky ZB Editováno: 4. Července, autor: Zdenek Baloun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Uprav název tématu tak, aby odpovídal jeho zadání - ostatně tak to vyžadují pravidla fóra. To, co tam je aktuálně, tomu neodpovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Baloun Vloženo 11. Září Autor Sdílet Vloženo 11. Září (editace) Kdyby mel nekdo stejny nebo podobny problem a mohlo by mu to pomoci tak: Huceni: po vyslapnuti spojky huceni prestane. Nutna demontaz prevodovky a vymena loziska na vystupu z prevodovky. Kdyz uz je prevodovka demontovana a rozebrana, tak pro vlasni klid vymenit vsechny loziska. Ztrata vykonu Moje zkusenost: celkem ve dvou autoservisech. Po pripojeni na VAG nehlasilo zadnou chybu. V kazdem servisu bylo auto 14 dni a spis je to otravovalo a na nic sejne nikdo neprisel a jen chteli menit dily systemem pokus/omyl...v mem pripade byl problem v katalyzatoru. Rozpojil jsem potrubi pred katalyzatorem, nechal jsem mezeru cca. 1 cm a jel to projet. Auto jelo jak melo. Vymenil jsem katalyzator a vse je v pohode. V autoservisech mi tvrdili, ze katalyzator to byt nemuze, ze to zkouseli "umelci"... Jen pro info, na volnobeh nejde vytocit motor nad 4000 ot/min Editováno: 11. Září, autor: Zdenek Baloun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.