mirob1967 Vloženo 16. Července Sdílet Vloženo 16. Července (editace) Dobrý deň. Len pár otázok prosim. Zo synom sme kupily jazdenku s Belgicka Octavka 3 combi 1,6TDI 2015 ja som ju bol odskušať (mám niečo podobné len silnejšie B8 2015 2,0TDI) a až po kúpe som si všimol že nefungujú oba (front and rear) výškové reproduktory na lavej strane, basové su vporiadku. Dal som dole čalunenie na vodičových dverách a zistil som že chyba nieje v reproduktore ale niekde inde. Googlil som posťahoval nejake zapojenia len nemam v tom jasno a chcem sa na to pripraviť ked syn príde na návštevu. Viem dám to znova na VCDS a pozriem infotainment audio lebo som čekoval len motor, abs ,atď. 1. Ako zistím ake radio je v tejto octavke? 4o som si všimol oprati môjmu rádiu že okrem AM a FM má ešte DA. 2.Repraky sú od CANTON.Mal som rozobrate len predne lave dvere sú tam dva repraky (treble a bass) 3. ako zistim či je tu namontované toto Digital sound package control unit J525. Schémi sa líšia a toto by mi pomohlo. 4. Ak ano kde sa toto nachádza Digital sound package control unit J525. Dakujem Zistené na dialku len toto. Radio 5Q0 035 874 A /B = MIB2 Amundsen Pravdepodobne od nova system CANTON na krytkach repro sú strieborne napísy Canton a repraky v LP dverach tiež. Zosilovač J525 by mal byť pod šoferovou sedačkou , zistím ked syn príde s Brna. Premeram podla schémy. Tak zahada vyriešená. Čo som získal sú skúsenosti s audio výbavou škoda vw. Nie je tam žiadny system Canton len nejaký amater tam dal výškove repraky od Canton (prava strana sú obyč. bez napisu) ktoré mu tak isto ak tie pôvodne nehrali a preto sú tam neni ani oddelovacie kondíky, čo ma zmiatlo. Chyba je kdesi v kabeláži ale to som neriešil. Natiahol som káble s basových reproduktorov dal výhybku bipolar 3,3mf a všetko ok. Editováno: 6. Srpna, autor: mirob1967 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.