Publikováno Leden 14, 200718 r zdař!uvazuju o koupi novych zarovek do svetel...zda se mi ze prestavaj nejak svitit ...Muzete mi pls poradit,jakej typ zarovky,s modrym svetlem,mam kupit na O 97.?a jestli to nebude delat nejakou neplechu-----co na STK a tak....dik Upraveno Leden 14, 200718 r od Jeronymo
Leden 14, 200718 r Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo...
Leden 14, 200718 r Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... máš pravdu s morým "sklem"potažmo světlem mám blbé zkušenosti, je to furt jen náhražka, a je třeba si uvědomit, že ten modrý efekt je na úkor svítivosti i životnosti, takže volím bílé + bílou diodu parkovaček, ale i u těch diod je to s životností bez stab. nap. na štíru.
Leden 14, 200718 r Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... máš pravdu s morým "sklem"potažmo světlem mám blbé zkušenosti, je to furt jen náhražka, a je třeba si uvědomit, že ten modrý efekt je na úkor svítivosti i životnosti, takže volím bílé + bílou diodu parkovaček, ale i u těch diod je to s životností bez stab. nap. na štíru. a nejake konkretni nazvy tech zarovek a diod ,by nebyly ?
Leden 14, 200718 r Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... máš pravdu s morým "sklem"potažmo světlem mám blbé zkušenosti, je to furt jen náhražka, a je třeba si uvědomit, že ten modrý efekt je na úkor svítivosti i životnosti, takže volím bílé + bílou diodu parkovaček, ale i u těch diod je to s životností bez stab. nap. na štíru. a nejake konkretni nazvy tech zarovek a diod ,by nebyly ? já už bych do žádnejch namodralech H-4 nešel, už jen kvalitní a svítivěší bílé
Leden 14, 200718 r a nejake konkretni nazvy tech zarovek a diod ,by nebyly ? Nevim odkud jsi ale v Praze prodavaji do parkovacek todle http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...view&zboid=3566, podivej se na tu adresu a mas tam i klasicke H4 s bílým svetlem
Leden 14, 200718 r Autor jak to tak vidim tak se na ty zarovky asi vykaslu .a pujdu do tech bilejch..nebo uz pouvazuju sahnu hloubeji do kapsy a poridim si xenony
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.