Jero Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) zdař!uvazuju o koupi novych zarovek do svetel...zda se mi ze prestavaj nejak svitit ...Muzete mi pls poradit,jakej typ zarovky,s modrym svetlem,mam kupit na O 97.?a jestli to nebude delat nejakou neplechu-----co na STK a tak....dik Editováno: 14. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... máš pravdu s morým "sklem"potažmo světlem mám blbé zkušenosti, je to furt jen náhražka, a je třeba si uvědomit, že ten modrý efekt je na úkor svítivosti i životnosti, takže volím bílé + bílou diodu parkovaček, ale i u těch diod je to s životností bez stab. nap. na štíru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... máš pravdu s morým "sklem"potažmo světlem mám blbé zkušenosti, je to furt jen náhražka, a je třeba si uvědomit, že ten modrý efekt je na úkor svítivosti i životnosti, takže volím bílé + bílou diodu parkovaček, ale i u těch diod je to s životností bez stab. nap. na štíru. a nejake konkretni nazvy tech zarovek a diod ,by nebyly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Šmarjá, proč všichni prahnete po modrém světle, vždyť přece nejlépe svítí bílé světlo... máš pravdu s morým "sklem"potažmo světlem mám blbé zkušenosti, je to furt jen náhražka, a je třeba si uvědomit, že ten modrý efekt je na úkor svítivosti i životnosti, takže volím bílé + bílou diodu parkovaček, ale i u těch diod je to s životností bez stab. nap. na štíru. a nejake konkretni nazvy tech zarovek a diod ,by nebyly ? já už bych do žádnejch namodralech H-4 nešel, už jen kvalitní a svítivěší bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 a nejake konkretni nazvy tech zarovek a diod ,by nebyly ? Nevim odkud jsi ale v Praze prodavaji do parkovacek todle http://www.cztuning.cz/index.php?action=de...view&zboid=3566, podivej se na tu adresu a mas tam i klasicke H4 s bílým svetlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 jak to tak vidim tak se na ty zarovky asi vykaslu .a pujdu do tech bilejch..nebo uz pouvazuju sahnu hloubeji do kapsy a poridim si xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.