Patrik2.0tfsi Vloženo 18. Září 2024 Sdílet Vloženo 18. Září 2024 Ahoj banda. mam taký problém som majiteľ Octavie 2 rs 2.0tfsi 147kw BWA auto ma 235xxxkm pravých. auto ma taký problém že za studena točí na prázdno a na druhé štartovanie chytí hneď. pri akcelerácii do 3.000 otáčok trhá. a ukazuje chybu P2178 / P0441 P2178 - bohatá zmes na prvom valci P0441 - zle odvzušnovanie palivovej nádrže na aute sa vymenilo / opravilo novy olej 5w30 mobil 1 nove filtre (všetky) nove sviečky novy odvzdusnovaci ventil nádrže novy snímač teploty nasavaneho vzduchu. auto pri plnom plyne a pri 4.000 otáčkach ukáže chybu že nieje dostatočný plniaci tlak. niekedy ani nenafukne turbo akoby je v nudzaku. mňa voľnobeh cítiť ako motor niekedy trhne a nemá ani pekný pravidelný chod/zvuk. dake rady prosím ? Našiel som na internete že mám skúsiť vymeniť ventil odvetrávania klukoveho hriadeľa. Nemal niekto s tým skúsenost? podla diag turbo keď je v zábere tlači +\-1.2bar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.