kjus Vloženo 30. Září Sdílet Vloženo 30. Září Dokázal by mi někdo z místních mágů poradit, jak je to s odstraněním označení modelu? Objednal jsem superb combi, požádal o to prodejce a ten mi tvrdí, že "taková možnost u nového Superbu, bohužel, není". Přitom tady na fóru čtu, že si to tak objednal každý druhý. Jde o nějaké nedorozumění? Pokud to neumí prodejce, jde nějak požádat přímo škodovku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Je to věcí aktuálního prodejního programu. Když jsem objednával já, byla možnost objednat položku "Bez označení modelu". Ta aktuálně není. Neznamená to, že se v příští modelové péči opět neobjeví. Nicméně pokud objednáváš teď, pak smůla, musíš odstranit sám ručně po převzetí vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 5. Října Autor Sdílet Vloženo 5. Října To je zajímavé, že se to takto mění v průběhu prodeje. Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.