ollaf Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října (editace) Zdravím, měl bych dotaz. Netušíte někdo, zda je možné u Karoqu po faceliftu vyměnit přední LED světla za světla Matrix? Multifunkční kameru, která je pro Matrix co jsem tak pochopil nezbytná, v autě mám. Editováno: 17. Října, autor: ollaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardapažout Vloženo Pátek v 05:55 Sdílet Vloženo Pátek v 05:55 To bude drahý...proč chceš matrixy ? Já je mám, ale zase taková peckovačka to není. Připadá mi, že služební 4-ková fabia na tlumené světla svítí do dálky líp. Tak předpokládám, že i karotka bude se základními světly svítit na tlumená světla líp než matrixy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ollaf Vloženo Pátek v 08:52 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 08:52 Tak nějaká auta s matrix světly jsem viděl a líbilo se mi, jak svítí i při potkávání se jinými auty. Pěkně osvětlené krajnice. A i designově vypadají světla lépe. Ale je fakt, že měnit je by pravděpodobně nebylo jednoduché. Určitě bude kromě samotných světel jiná kabeláž, řídící jednotka a kdoví co ještě. Asi by se jednalo o velký zásah do auta, o ceně nemluvě. V podstatě už mě tahle myšlenka pomalu opouští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.