Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, měl bych dotaz. Netušíte někdo, zda je možné u Karoqu po faceliftu vyměnit přední LED světla za světla Matrix? 

Multifunkční kameru, která je pro Matrix co jsem tak pochopil nezbytná, v autě mám. 

Upraveno od ollaf

• 4 týdny později...

To bude drahý...proč chceš matrixy ? Já je mám, ale zase taková peckovačka to není. Připadá mi, že služební 4-ková fabia na tlumené světla svítí  do dálky líp. Tak předpokládám, že i karotka bude se základními světly svítit na tlumená světla líp než matrixy.

• Autor

Tak nějaká auta s matrix světly jsem viděl a líbilo se mi, jak svítí i při potkávání se jinými auty. Pěkně osvětlené krajnice. A i designově vypadají světla lépe. 

Ale je fakt, že měnit je by pravděpodobně nebylo jednoduché. Určitě bude kromě samotných světel jiná kabeláž, řídící jednotka a kdoví co ještě. Asi by se jednalo o velký zásah do auta, o ceně nemluvě. V podstatě už mě tahle myšlenka pomalu opouští. 

• 3 týdny později...

Rozdiel v Led a Led Matrix je v svetlach mutne mat celnu kameru. Upravit sw nakodovat adr 4B , 09  A5. Vypinac svetiel ma iny piktogram pre svetla do zleho pocasia  namiesto hmlovych svetiel.Ak vozidlo nema LED tak je prestavba narocnejsia.

• Autor

@dlbx Děkuji za odpověď.

Mám Karoq Selection r.v. 10/2024, světla LED. Čelní kameru mám, mám Line Assist + čtení dopravních značek. 

Mám tomu tedy rozumět tak, že by "stačilo jen" vyměnit fyzicky samotná světla a překódovat SW? Konektory pro připojení světel na kabely jsou stejné? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.