Přejít na obsah

vyfuk

Trumpetak

Doporučené příspěvky

Zdarec .Mám pro mě už neřešitelný problém. U mé 1,6ky dochází k vibracím-drnčení zřejmě výfuku do podlahy .Nastává to při přidání plynu tak v 2200-2400 ot. a pak už nic a také při ubrání plynu to stejné. Mám tam nový výfuk-ten starej to dělal taky-a nový silenbloky v tom pomocným rámu přišroubovaným k podlaze. Všechno špatný. Celej ten rám sem oddělal,výfuk se provesil a žádný vibrace se nekonaly.Jenže tak se jezdit nedá,výfuk by to nepřežil.Zkoušel sem to podkládat, ale marně.Kat. je udajně v pohodě.Mám takovej pocit,že to bude dělat ten spoj na svodech.Jeto možná přešponovaný.Můj léčitel Škodovek to viděl a tvrdí,že výfuk je tam,kde má být o nic nedrnčí.Tak babo rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

mě tam taky něco drnčí, dělá to při rozjezdech, kdy dám méně plynu nebo v rejdu do prava, bylo mi řečeno, že je to vlnovec nebo něco podobného na prvním dílu výfuku mezi motorem a katalizátorem. Taky to drnčí když stojím pravou stranou na chodníku, prostě jak se motor nebo výfuk pohne směrem do leva tak o něco drnčí, z venku to slyšet není slyším to jenom v autě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...