Trumpetak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Zdarec .Mám pro mě už neřešitelný problém. U mé 1,6ky dochází k vibracím-drnčení zřejmě výfuku do podlahy .Nastává to při přidání plynu tak v 2200-2400 ot. a pak už nic a také při ubrání plynu to stejné. Mám tam nový výfuk-ten starej to dělal taky-a nový silenbloky v tom pomocným rámu přišroubovaným k podlaze. Všechno špatný. Celej ten rám sem oddělal,výfuk se provesil a žádný vibrace se nekonaly.Jenže tak se jezdit nedá,výfuk by to nepřežil.Zkoušel sem to podkládat, ale marně.Kat. je udajně v pohodě.Mám takovej pocit,že to bude dělat ten spoj na svodech.Jeto možná přešponovaný.Můj léčitel Škodovek to viděl a tvrdí,že výfuk je tam,kde má být o nic nedrnčí.Tak babo rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 mě tam taky něco drnčí, dělá to při rozjezdech, kdy dám méně plynu nebo v rejdu do prava, bylo mi řečeno, že je to vlnovec nebo něco podobného na prvním dílu výfuku mezi motorem a katalizátorem. Taky to drnčí když stojím pravou stranou na chodníku, prostě jak se motor nebo výfuk pohne směrem do leva tak o něco drnčí, z venku to slyšet není slyším to jenom v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.