Franta Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Asi budu mí trapnou otázku, ale nepodařilo se mi dostat do zámku. Co všechno je potřeba povolit? Vyšrouoboval jsem šrouby označené červenou šipkou. Vyndal jsem pružinu označenou červeně, ale pořád to drží někde jak je modrá šipka. Můsí se povolovat šrouby označené zeleně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Druhý pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 To fakt nikdo nevíte, jak se dotoho zámku leze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 v kroužku je západka z druhé strany taky jak je šipka je myslím šroubek a po směru velké šipky vyklop páku a rozdělej to po směru červené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 20. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Díky Vášo, zkusím najít ten šroubek. Jinak ten zbytek jsem dělal, jak popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.