Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, jak ukončujete probíhající telefonní hovor. Na volantu přijmu, pokud to zvoní tak i položím. Jakmile ale hovor probíhá tak už na volantu nejde ukončit a musím ho položit na displeji infotaimentu. To musel být inženýr co to vymyslel a zrušil tlačítko na volantu pro příjem a ukončení hovoru.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Da sa ukoncit cez Smart Dials = tie tri otocne knofliky. Ked je hovor, tak tusim stredny ma na sebe zobrazene cervene sluchatko. Otacanim asi menis hlasitost hovoru a stlacenim polozis. Pre mna je to dostacujuce.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak to se schválně podívám to mě ani nenapadlo a nedíval jsem se tam. Na středním mám standardně nastavený jízdní režimy, na dálnici dávám automaticky sport.

Vloženo

Tak jsem se díval a nic takového mi na Smart Dials nenaskočí. Ovládáním hlasitosti jen ovládám hlasitost a když zmáčku tak přepnu Smart Dials.

Vloženo

@Samiec_T Teraz som to pozeral, a nefunguje mi to. Ale viem ze par krat sa mi to podarilo - bud to bola nahoda a akurat polozili na druhej strane, alebo mi tato moznost zmizla upgradom sw, na ktorom som bol. Ale som dost presvedceny o tom, ze mi to fungovalo. Teraz mam asi rovnaky problem ako ty. Aspon ze nevolam velmi casto, ze by mi to velmi vadilo.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak jsem zjistil, kde je zakopaný pes. Když jsem měl auto v servisu tak jsem měl půjčenou O4. A zjistil jsem, že v K2 kompletně chybí podmenu všech digitálních budíků ať je to telefon, rádio, navigace, spotřeba. U O4 po zmáčknutí scrolovacíhi tlačítka budík zezelená a zobrazí se šipky nahoru, dolu, doprava. Stiskem šipky vpravo se dosrane do menu (poslední hovory, změna stanice, změna spotřeby) tato šipka v K2 vůbec není a tak přicházíme o 70% funkcí ovládání na volantu. Aktuálně to reklamuji u Škoda Auto. Technik potvrdil, že pár zákazníků si na toto už stěžovalo.

Nechápu jak toto mohlo projít vývojem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...